SIGURNOST i POTREBITOST pedijatrijskih cjepiva? – šesti dio

Piše: Brucha Weisberger

Gardasil (HPV)

Ovo je mali djelić informacija o ovom posebno opasnom, a uz to i neučinkovitom i beskorisnom cjepivu.

Robert F. Kennedy o Gardasilu:
https://www.bitchute.com/video/rrIM5BzU4WYX/

Gardasil svjedočanstva ozljeda/smrti:

Coltonova priča:
https://youtu.be/FKBahh3Ut64

Hannahina priča:
https://www.brighteon.com/0a826d0d-4b3d-49ce-9b04-9f6fb9fca910

Savannahina priča:
https://www.brighteon.com/78e0dccf-b6c9-4ddd-8843-f8d5f9727a26

Katliynina priča:
https://youtu.be/54qSggykqKc

Mijina priča:
https://m.youtube.com/watch?v=WxBE0_q5K74

Dr. Suzanne Humphries pregledava proizvođačevu uputu za pakiranje Gardasila:

https://www.bitchute.com/search/?query=suzanne%20humphries%20gardasil&kind=video

Kopija uputa cjepiva iz pakiranja:

https://www.merck.com/product/usa/pi_circulars/g/gardasil_9/gardasil_9_pi.pdf

 

Pitanja koja trebate postaviti svom liječniku:

1. Možete li navesti randomizirano kontrolirano ispitivanje (koje sadrži inertni placebo) za svako od obaveznih cjepiva preporučenih za djecu, za broj cjepiva koja se daju odjednom i za cijeli raspored?

2. Kolika je statistička vjerojatnost da novorođenče staro jedan dan dobije hepatitis B s obzirom na mamin negativan hepatitis b status?  Zašto je hepatitis B obavezan za djecu školske dobi s obzirom na njegovu rijetku pojavu u toj populaciji i njegovu iznimno nisku stopu prenosivosti?  Zašto djeca s aktivnom infekcijom hepatitisom B smiju u školu, a zdrava necijepljena djeca ne smiju?

3. Koja je stopa autizma u potpuno necijepljenoj populaciji?

4. Možete li navesti studiju koja uspoređuje zdravstvene ishode djece cijepljene prema trenutnom američkom rasporedu u odnosu na necijepljenu djecu?  Zašto vjerujete da CDC nikada nije naručio takvu studiju?

5. Zašto se Gardasil preporučuje 11-godišnjacima kada imunitet opada između 6-10 godina, a stope smrtnosti od raka vrata maternice su 0% za žene mlađe od 20 godina?

6. Možete li navesti randomizirano kontrolno ispitivanje ubrizgavanja aluminija u ljudi?  Ako “doza čini otrov”, možete li navesti toksičnu dozu na temelju kliničkih ispitivanja ubrizganog aluminija na ljudima?

7. Jesu li neka preporučena cjepiva u djetinjstvu proučavana u pogledu kancerogenog ili mutagenog potencijala?  Što je s potencijalom za smanjenje plodnosti?

8. Koja je statistička vjerojatnost da dijete umre od vodenih kozica prije cijepljenja?  Zaušnjaci?

9. Zašto vjerujete da su zaušnjaci uključeni u obvezna cijepljenja s obzirom na mali rizik koji predstavlja za plodnost muškaraca?  Ne bi li zdrav razum sugerirao da bi se muškarac, ako prije puberteta još nije doživio zaušnjake, mogao cijepiti ako to odluči?  Zašto se izbijanja zaušnjaka u SAD-u stalno pojavljuju kod potpuno cijepljene populacije?

10. Prema web stranici CDC-a, prije široke upotrebe cjepiva procijenjeno je da su slučajevi ospica bili 3-4 milijuna godišnje.  S obzirom da je bilo oko 400-500 smrtnih slučajeva godišnje, 48 000 hospitalizacija i 1000 slučajeva encefalitisa, to rezultira oko 0,01% stopom smrti, 1,2% stopom hospitalizacije i 0,025% stopom encefalitisa.  S obzirom na ove statistike, smatrate li ospice iznimno smrtonosnim?  Vjerujete li da stopa smrtnosti od ospica prije cijepljenja zahtijeva obavezno cijepljenje?

11. Zašto je sukob interesa, posebno financijski, problem u gotovo svakoj industriji uključujući i zdravstvo;  međutim, nije problem u vezi politike cijepljenja, istraživanja itd.?  Vjerujete li da se “Big Pharma” nikada nije bavila prijevarama i da su sve dokumentirane informacije o tužbama i korupciji izmišljene?

12. S obzirom na nedostatak odgovornosti farmaceutskih tvrtki u pogledu nuspojava na cjepiva preporučenih u djetinjstvu, koji je onda njihov poticaj za stvaranje sigurnijih cjepiva?

13. S obzirom na trenutni mandat cjepiva za djecu i prihvaćeno shvaćanje da se u rijetkim okolnostima javljaju neželjene reakcije, uključujući smrt, vjerujete li da je prisilna smrt (od i nakon cjepiva) jedne ili više osoba, kako bi se potencijalno spasile mase, etično?

14. Pojedinci su ponekad alergični na sastojke cjepiva, što dovodi do po život opasnih nuspojava anafilaksije.  Zašto se svi pojedinci prije cijepljenja ne testiraju na alergene?

15. Godine 2011. IOM je proveo studiju o 158 najčešćih ozbiljnih nuspojava na cjepiva.  Naveli su sljedeće u svom zaključku o uzročnosti između tdap/dtap i autizma: “dokazi su neadekvatni za prihvaćanje ili odbacivanje uzročne veze…”.  Kako vjerujete da nije pogrešno nedvosmisleno tvrditi da “cjepiva ne uzrokuju autizam”?  Možete li citirati literaturu koja bi odbacila uzročnost između autizma i sljedećih cjepiva: prevnar, hib, dječja paraliza, hepatitis B, vodene kozice i gripe?

 

Kraj!

 

Sve tekstove o SIGURNOSTI i POTREBITOSTI pedijatrijskih cjepiva pročitajte na niže navedenim poveznicama:

SIGURNOST i POTREBITOST pedijatrijskih cjepiva –  Prvi dio

SIGURNOST i POTREBITOST pedijatrijskih cjepiva- Drugi dio

SIGURNOST i POTREBITOST pedijatrijskih cjepiva – Treći dio

SIGURNOST i POTREBITOST pedijatrijskih cjepiva – Četvrti dio

SIGURNOST i POTREBITOST pedijatrijskih cjepiva – Peti dio