NISAM CIJEPLJEN I TO JE U REDU!

Preporuka za sjajnu slikovnicu

Nisam cijepljen i to je u redu! je priča o necijepljenom djetetu po imenu Nicholas Novaks, koji dijeli mnoge razloge zašto su ga njegovi roditelji odlučili ne cijepiti. Nicholas objašnjava osobnu zabrinutost svojih roditelja o ozljedama od cjepiva, važnosti pronalaženja liječnika kojemu mogu vjerovati i s kojim otvoreno razgovaraju, istraživanja koja su proveli prije donošenja ovakve odluke i kakav je život necijepljenog djeteta koje ima starijeg brata ili sestru koji su ozlijeđeni cjepivom.

Nadahnuta osobnim pričama djece ozlijeđene cjepivom, koje su roditelji dijelili s dr. Shannon Kroner tijekom mnogo godina rada, dr. Kroner ima za cilj podići svijest o važnosti slobode izbora pri cijepljenju i nužnosti provođenja istraživanja prije donošenja važne odluke kao što je cijepljenje.

Pridružite se Nicholasu koji govori o tome što znači biti necijepljeno dijete u današnjem svijetu i zašto se nečiji osobni izbor u vezi s cijepljenjem uvijek mora poštivati.

Nisam cijepljen i to je u redu! objavljuje ICAN PRESS, impresum Skyhorse Publishinga.

ICAN (Informed Consent Action Network) je neprofitna organizacija koja istražuje sigurnost medicinskih postupaka, farmaceutskih lijekova i cjepiva dok zagovara pravo ljudi na informirani pristanak.

Slikovnicu možete naručiti ovdje: https://www.amazon.com/Im-Unvaccinated-Thats-Shannon-Kroner-ebook/dp/B0BZQBT9JY