Bolesti koje se povezuju sa cijepljenjem

Uz Svjetski dan svjesnosti o oštećenima od cjepiva: “Njima su nevažni, a nama su sve!”

Na današnji dan, 3. lipnja 2018. godine, obilježava se međunarodni Dan svjesnosti o oštećenima od cjepiva. U gradovima širom svijeta organiziraju se prosvjedi i mnogi će upaliti prave svijeće u znak suosjećanja i potpore za sve žrtve cijepljenja.

Predstavljamo grafičke prikaze tek neke od djece za koju roditelji smatraju da su oštećeni cijepljenjem. Ako ste Vi ili Vaše dijete (bili) oštećeni cijepljenjem ili znate nekoga tko jest, javite se Građanskoj inicijativi Cijepljenje – pravo izbora putem facebook stranice Cijepljenje – pravo izbora.

Pročitajte svjedočanstva u našoj rubrici Svjedočanstva ili na facebook stranici Glupače.

Na stranici Light a candle for the vaccine-damaged upalite virtualnu svijeću (klikom na nju). Fotografije pravih upaljenih svijeća možete slati na facebook zajednicu Cijepljenje – pravo izbora.

“Njima su nevažni, a nama su sve!”

Prigodan osvrt jednog roditelja:

“U Hrvatskoj, za razliku od brojnih zemalja razvijenog svijeta, ne postoji odštetni fond za djecu oštećenu cjepivima i umrlu od posljedica cijepljenja.

U Hrvatskoj cijepimo ISTIM cjepivima kao i u tim zemljama, gdje i sudovi priznaju slučajeve teških bolesti, invalidnosti i smrti od cjepiva. U Hrvatskoj su ta cjepiva posve sigurna i neškodljiva?! U Hrvatskoj ne postoje djeca čije su zdravlje cjepiva uništila ili su njima usmrćena?!

Ne! Ali vas zato tko god poželi može javno i nekažnjeno smatrati neodgovornim, glupim, zaostalim, fanatikom … Hvala hrvatskom društvu i vlastima na razumijevanju, suosjećanju spram vaše žrtve – vašeg djeteta, na potpori i pomoći

Ako u Hrvatskoj cjepite kravu protiv neke zarazne bolesti i pritom se ona razboli od cjepiva ili pobaci tele (nedavno smo imali stotine takvih slučajeva kod cijepljenja stoke protiv bolesti kvrgave kože), imate pravo na naknadu štete. Ali ako ste roditelj, NEMATE PRAVO NA ODŠTETU! Krava vrijedi više od vašeg djeteta!”

*

Korelacija između cijepljenja, teških bolesti i smrti pripadnika talijanskih oružanih snaga

Nakon 18 godina istraživanja provedenih od strane čak 4 Povjerenstva talijanskog Parlamenta, u suradnji s Agencijom za lijekove i farmaceutskim tvrtkama koja su proizvela cjepiva, javnosti su na konferenciji za medije 2. ožujka 2018. u Rimu predstavljeni rezultati koji ukazuju da postoji veza između preventivnog cijepljenja i tegoba i smrti talijanskih vojnika.

Istraživanjem je, između ostaloga, utvrđeno da su predmetna cjepiva imala 14 toksičnih ili potencijalno toksičnih sastojaka i 22 sastojka koja mogu uzrokovati alergijske reakcije, a oni su sadržani u adjuvansima, ekscipijentima i kontaminantima. Dokazano je i da cjepiva sadrže i biološke kontaminante – tj. viruse, bakterije, mikoplazme i mikobakterije, kao i ljudsku fetalnu DNK i životinjsku DNK – koje potječu iz biološkog tkiva koje se rabi u proizvodnji cjepiva.

Treba imati na umu da su cjepiva koja se rabe u oružanim snagama Italije ista kao i za civilno stanovništvo, a ponajviše se daju djeci. Nadalje, cjepiva koja se prodaju u Italiji prodaju se i koriste širom svijeta. Kako je moguće davati ih vojnicima, a istovremeno i zakonom nametati i davati ih predškolskoj i školskoj djeci? I to još pod prijetnjom novčanih i drugih kazni i diskriminirajućih mjera!

Više: Nepobitni dokazi predstavljeni javnosti: Cjepiva su kriva za tisuće smrti i teških oboljenja vojnika u Italiji!

Cijepljenje kao “okidač” autizma

Susreti s autizmom su dokumentarni serijal Hrvatske televizije, oblikovan u pet zasebnih pedesetominutnih filmova – epizoda, koji iznosi cjelovitu istinu o autizmu.

Jedan od “okidača” sve većeg broja djece oboljele od bolesti iz autističnog spektra su teški metali koji u tijela djece dospijevaju putem cijepljenja, uzimanja pojedinih lijekova te toksične vode i hrane.

Premda i u Hrvatskoj ima sve više liječnika, psihologa, logopeda… i drugih stručnjaka koji su se posvetili istraživanju i liječenju autizma, odnosno radu s autističnom djecom i odraslim osobama, kao i pomaganju njihovim obiteljima, svijest i saznanja o uzrocima ove bolesti, njezinoj dijagnostici, kao i načinima pomoći osoba s autizmom još su općenito na niskoj razini.

Ne zna se koliko točno ima autistične djece i odraslih u Hrvatskoj, procjene se kreću od 8 do 20 tisuća. No, činjenica koja još više zabrinjava je da je stopa pobolijevanja od te bolesti unazad nekoliko desetljeća sve veća i da i dalje ubrzava, a zdravstveni sustav, kao niti društvo u cjelini nedovoljno se uspješno i učinkovito nose s tim izazovom.

*

Američki Kongres o autizmu (svibanj 2013.)

Potiče li cijepljenje nastajanje autizma? (sa saslušanja liječnice u SAD-u)

Narod cjepiva (američki dokumentarni film, 2008.)

Predavanje koje je održao biofizičar dr. sci. Andreas Ludwig Kalcker, na konferenciji o autizmu u Čikagu 24. svibnja 2014. godine, o povezanosti cijepljenja i parazita u ljudskom (napose dječjem) tijelu te bolestima koje posljedično uzrokuje, kao i prirodnim načinima koji pomažu ozdravljenje takvih bolesnika:

Napisi o slučajevima bolesti koje se povezuju sa cijepljenjem:

Cjepivo INFANRIX HEXA uzročnik autizma i sindroma iznenadne dojenačke smrti*

* Zanimljivo je da su upute proizvođača za pojedina cjepiva, kao što je slučaj s cjepivom INFANRIX HEXA, na hrvatskom jeziku skraćene u odnosu na proizvođačev izvornik na engleskom jeziku, čime prikrivaju određene nuspojave (ali i neke dodatke cjepivu i druge podatke) bitne pri donošenju slobodne informirane roditeljske odluke o (ne)cijepljenju.