Pitanja i odgovori

Što na pojedina pitanja o cjepivima i cijepljenju odgovaraju zdravstveni radnici? Što isti misle o neobaveznom cijepljenju (i) u Hrvatskoj?

S čime se sve susreću roditelji u Hrvatskoj koji odbijaju ili odgađaju (pojedina) cjepiva? Kakva sve pitanja postavljaju roditelji suočeni s liječnicima-cjepiteljima, prekršajnim prijavama, žalbama na prekršajne naloge, prekršajnim sucima i ročištima, socijalnim radnicima, upravama vrtića i jaslica…?

Kakve odgovore na roditeljska pitanja nudi Građanska inicijativa Cijepljenje – pravo izbora?

biology-220005_1280

Predstavljamo najčešća roditeljska pitanja i odgovore koje na njih nudi GI Cijepljenje – pravo izbora, kao i odgovore zdravstvenih ustanova i predstavnika zdravstvene struke te odgovore drugih ustanova ili udruga.

Dio odgovora možete pronaći i na stranici Stručnjaci predlažu, ali i istražujući ostale stranice sajta Cijepljenje.info.

Pri tome imajte na umu da je znanje izgrađeno na osnovu pomnog istraživanja i zdravorazumskog propitivanja podataka iz nepristranih i neovisnih izvora najjače oruđe svakog odgovornog roditelja koji iskreno skrbi za dobrobit svojeg djeteta.