Kontakt

Vaša cijenjena mišljenja, upite i prijedloge vezane uz sadržaj stranica Cijepljenje.info, ponude suradnje za unaprjeđenje provedbe projekta Cijepljenje – pravo izbora te pitanja vezana za različite obavijesti i dvojbe oko neobaveznog cijepljenja možete uputiti na e-mail info@cijepljenje.info ili hura.cpi@gmail.com te putem Facebook stranice Cijepljenje – pravo izbora.

Na poruke i upite nastojat ćemo odgovoriti što je prije moguće. Nećemo odgovarati na anonimne poruke, kao niti na one koje sadrže uvrede, govor mržnje i diskriminacije bile koje vrste.

Molimo Vas pažljivo pročitajte ovu Obavijest prije nego nas kontaktirate.

Ustupanjem Vaših osobnih podataka putem navedenih kontakata potvrđujete kako ste pročitali i razumjeli ovu Obavijest te dopuštate prikupljanje, obradu i korištenje Vaših osobnih podataka na opisani način i svrhu. Također, ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 18 godina i zakonski možete dati privolu za obradu osobnih podataka. Slanjem poruke sa osobnim podacima ujedno dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka od strane Hrvatske udruge roditelja aktivista, Vrbani 17, 10000 Zagreb (“voditelj obrade”), u svrhu obrade i odgovora na vaš upit (čl. 6. GDPR). Automatizirano donošenje odluka, uključujući profiliranje (u smislu čl. 22. GDPR) se ne koristi. Voditelj obrade će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka uz primjenu odgovarajućih fizičkih i tehničko-sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja.

Vaši osobni podaci će biti obrisani unutar 6 mjeseci od dana kada je upit riješen. Sukladno primjenjivom pravu, imate pravo na pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje osobnih podataka, ograničavanje obrade, prigovor, povlačenje privole i prenosivost podataka. Povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je ona povučena. Nadalje, imate pravo na podnošenje prigovora nadzornom tijelu, a u svezi s obradom vaših podataka od strane voditelja obrade. U svrhu izvršavanja svojih prava u odnosu na voditelja obrade ili ako imate pitanja možete se obratiti službeniku za zaštitu podataka voditelja obrade: hura.cpi@gmail.com.