Audio

Dana 27. veljače 2019., Radio Sljeme pozvao je dr. sc. Almu Demirović, dr. med., na reportersko javljanje uživo o temi “Sigurnost cijepljenja”.

Emisija “Priroda i društvo” posvećena cijepljenju, Jadranski radio, 7. srpanj 2015.

U emisiji je gostovala telefonski mr. Đula Rušinović Sunara, predsjednica Hrvatske udruge za promicanje prava pacijenata. Osim o potrebi uvođenja slobode izbora pri odlučivanju o (ne)cijepljenju, riječi je bilo i o prijedlogu novoga Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

12037085896_a6570792c9_z

Emisija posvećenja cijepljenju protiv ospica, Radio Aktivitet, veljača 2015.

Gosti emisije bili su prof. dr. sci. Goran Tešović, pročelnik Odjela za infektivne bolesti Dječje klinike “Fran Mihaljević” i mr. Đula Rušinović Sunara, predsjednica Hrvatske udruge za promicanje prava pacijenata.

tastatura i blok

Emisija Duh ratnika posvećena cijepljenju, Braniteljski radio 1990 – 1996 RH, 20. ožujak 2015.

Gosti emisije bili su mr. Đula Rušinović Sunara, predsjednica Hrvatske udruge za promicanje prava pacijenata i dragovoljka Domovinskog rata te Roberto Mateš, roditelj i dragovoljac Domovinskog rata.

ptica sumrak

Emisija Slobodno društvo, postaje Radio mreže, svibanj 2015.

Gošća emisije bila je, između ostalih, mr. Đula Rušinović Sunara, predsjednica Hrvatske udruge za promicanje prava pacijenata.

Emisija “Veliši o mališima”, Jadranski radio, 13., 20. i 27. kolovoza te 3. rujna 2015.

Mr. Đula Rušinović Sunara, predsjednica Hrvatske udruge za promicanje prava pacijenata, u emisiji govori o djeci i mladima kao pacijentima te o pravima koja u njihovoj zdravstvenoj zaštiti imaju ili bi trebali imati roditelji kao zakonski skrbnici maloljetne djece.