Javna tribina Šibenik, subota 05.03.2022.

Akademik prof. dr. sc. KREŠIMIR PAVELIĆ i dr. sc. ALMA DEMIROVIĆ izložit će nam ZNANSTVENE SPOZNAJE o covidu-19 i cijepljenju djece koje svi trebamo znati.

Akademik prof. dr. sc. Krešimir Pavelić, međunarodno uvaženi znanstvenik s područja molekularne medicine, prezentirat će nam ZNANSTVENI RAD, dakle striktno znanstvene podatke o porijeklu tzv. virusa, dijagnostici bolesti, plašenju populacije, (ne)učinkovitosti poduzetih mjera (zatvaranje, maske, tzv. cjepiva), cijepljenju i posljedicama s posebnim naglaskom na djecu.

Dr. sc. Alma Demirović, liječnica, doktorica medicinskih znanosti i predsjednica Hrvatske udruge roditelja aktivista (HURA), predstavit će iz prve ruke vrijedne informacije, iskustva i argumente iz prakse obaveznog cijepljenja djece koji nam mogu pomoći u trenutnoj situaciji i olakšati donošenje odluka važnih za naše zdravlje.

Rezervirajte ovaj datum za dolazak na tribinu u ŠIBENIK: subota 05.03.2022. u 19 sati.

Bogatu biografiiju prof. dr. sc. Pavelića možete pročitati ovdje

https://bit.ly/3I1aRnb

O dugogodišnjem radu HURA-e i važnim informacijama iz područja obaveznog cijepljenja djece možete pročitati na

Naslovnica

Releated

Sloboda govora u medicini je pravo i obveza, a ne verbalni delikt!

U utorak 14.6.2022., Hrvatska liječnička komora pokreće disciplinski postupak sa ciljem oduzimanja licence za rad liječnicima dr. sc. Almi Demirović, dr. med i dr. Damiru Biloglavu. Tereti ih se da su radili kontra medicinske etike, između ostalog zato što su postavljali pitanja o učinkovitosti maski u prevenciji i sprječavanja zaraze SARS-COV-2 virusom, ili sigurnosti i […]

Autorsko predstavljanje knjige dr. sc. Danijela Grgičina: “Cijepanje cjepivom – dualnost”

Hrvatska udruga roditelja aktivista (HURA) poziva vas na autorsko predstavljanje knjige dr. sc. Danijela Grgičina: “Cijepanje cjepivom – dualnost.” Za svakog brižnog roditelja koji razmišlja o cijepljenju svoje djece različitim cjepivima i želi se dodatno informirati, za sve koji žele dodatno obnoviti svoje znanje, za bake i dide, medicinske laike, ali i stručnjake – ovo […]