Sloboda govora u medicini je pravo i obveza, a ne verbalni delikt!

U utorak 14.6.2022., Hrvatska liječnička komora pokreće disciplinski postupak sa ciljem oduzimanja licence za rad liječnicima dr. sc. Almi Demirović, dr. med i dr. Damiru Biloglavu.

Tereti ih se da su radili kontra medicinske etike, između ostalog zato što su postavljali pitanja o učinkovitosti maski u prevenciji i sprječavanja zaraze SARS-COV-2 virusom, ili sigurnosti i učinkovitosti mRNA “cjepiva”.

dr. Demirović se tereti radi:

Zbog očitog neopravdanog i nepravednog progona, dužnost nalaže svakom savjesnom čovjeku, da Hrvatskoj liječničkoj komori i našim vladajućim političarima da jasno do znanja kako ovakvi radikalni pokušaji ušutkavanja časnih liječnika i znanstvenika neće proći mirno i neopaženo od strane naroda.

Pokažimo im zajedno svoje neslaganje nad ovakvim progonom časnih liječnika i znanstvenika  14. lipnja 2022. u 13:00 sati ispred zgrade Hrvatske liječničke komore (Ulica Grge Tuškana 37, Zagreb).

“Nema jasnijeg prikaza duše jednog društva od načina na koji tretira svoju djecu”
– rekao je Nelson Mandela, a mi dodajemo da svatko tko bilo kako pomogne djetetu, za nas je junak.
Poslušajte što o djeci govori dr. Alma Demirović i koliko su proročanske njene riječi:

Potom sebe upitajte jeste li neku javnu osobu čuli da ovako govori? Ili nekog liječnika na televiziji?

Nema moćnije stvari na svijetu od čula jedne majke! Kada je pri tom ta majka i liječnik, koji odluči ići na kraj svijeta te boriti se i sa lavovima ako treba, da bi zaštitila svoje dijete ali i svu ostalu djecu onda to izgleda ovako:

“SVOJEVRSNOJ OPASNOSTI SE IZLAŽEM I OVIM ČINOM – GOVOROM NA FESTIVALU SLOBODE. NO ŽELJA DA ZAŠTITIM SVOJU DJECU I DA POMOGNEM DRUGIMA DA ZAŠTITE SVOJU – JAČA JE!”

Alma Demirović

Na kraju, intimno sebi odgovorite koliko podrške zaslužuje ova žena, majka i liječnica.

Ukoliko ste iskreno odgovorili na prethodna pitanja, znamo da se vidimo sutra u 13 sati pred sjedištem „Hrvatske liječničke komore“ na adresi Grge Tuškana 37 u Zagrebu.

– Članovi Hrvatske udruge roditelja aktivista

Releated

Autorsko predstavljanje knjige dr. sc. Danijela Grgičina: “Cijepanje cjepivom – dualnost”

Hrvatska udruga roditelja aktivista (HURA) poziva vas na autorsko predstavljanje knjige dr. sc. Danijela Grgičina: “Cijepanje cjepivom – dualnost.” Za svakog brižnog roditelja koji razmišlja o cijepljenju svoje djece različitim cjepivima i želi se dodatno informirati, za sve koji žele dodatno obnoviti svoje znanje, za bake i dide, medicinske laike, ali i stručnjake – ovo […]

Hrvatska premijera dokumentarca “Vaxxed 2: The People’s Truth”

Hrvatska udruga roditelja aktivista (HURA) poziva vas na hrvatsku premijeru dokumentarca “Vaxxed II: The People’s Truth” koja će se održati 14. svibnja 2022. u kino dvorani “Sv. Juraj” (Kaštel Sućurac) s početkom u 17 sati. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i dođite čuti važne informacije te razmijeniti iskustva – besplatno! Danas je više nego ikada […]