Autorsko predstavljanje knjige dr. sc. Danijela Grgičina: “Cijepanje cjepivom – dualnost”

Hrvatska udruga roditelja aktivista (HURA) poziva vas na autorsko predstavljanje knjige dr. sc. Danijela Grgičina: "Cijepanje cjepivom - dualnost."

Za svakog brižnog roditelja koji razmišlja o cijepljenju svoje djece različitim cjepivima i želi se dodatno informirati, za sve koji žele dodatno obnoviti svoje znanje, za bake i dide, medicinske laike, ali i stručnjake - ovo je poziv za sve!

"Potrebno je veliko znanje i mudrost kako bi se shvatilo koliko se malo zna. Trenutačno većina ljudi "zna"da su "cjepiva spasila čovječanstvo od izumiranja", da su "cjepiva najbolje što je medicina 20. stoljeća dala.

Ali ne postoje znanstvene činjenice koje bi potkrijepile to "znanje". "

U knjizi se iznose službeni statistički podatci, rezultati znanstvenih studija, rezultati istraživanja proizvođača, zanimljiva iskustva iz prakse i regulative.

Svaki se odgovoran roditelj s pravom može zapitati "je li cjepivo koje moje dijete treba primiti sigurno i učinkovito?"

Nakon premijere filma Vaxxed 2 slijedi nam predstavljanje ove izuzetne knjige i razgovor s autorom.

I sve je potpuno besplatno!

"Knjiga je posvećena svim žrtvama cijepljenja"

- dr. sc. Danijel Grgičin

 

Releated

Hrvatska premijera dokumentarca “Vaxxed 2: The People’s Truth”

Hrvatska udruga roditelja aktivista (HURA) poziva vas na hrvatsku premijeru dokumentarca “Vaxxed II: The People’s Truth” koja će se održati 14. svibnja 2022. u kino dvorani “Sv. Juraj” (Kaštel Sućurac) s početkom u 17 sati. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i dođite čuti važne informacije te razmijeniti iskustva – besplatno! Danas je više nego ikada […]

Javna tribina Šibenik, subota 05.03.2022.

Akademik prof. dr. sc. KREŠIMIR PAVELIĆ i dr. sc. ALMA DEMIROVIĆ izložit će nam ZNANSTVENE SPOZNAJE o covidu-19 i cijepljenju djece koje svi trebamo znati. Akademik prof. dr. sc. Krešimir Pavelić, međunarodno uvaženi znanstvenik s područja molekularne medicine, prezentirat će nam ZNANSTVENI RAD, dakle striktno znanstvene podatke o porijeklu tzv. virusa, dijagnostici bolesti, plašenju populacije, […]