interventni uvoz

Koja je veza između tržišta cjepiva i TVOGA DJETETA?

Dr. sc. Alma Demirović je prilikom istraživanja uvoza jednog od cjepiva iz obaveznog programa cijepljenja otkrila niz nepravilnosti koje se odnose na tržište cjepiva.

Ne radi se samo o jednome, već nizu cjepiva koja su u masovnoj upotrebi kod cijepljenja djece. Da je ovakve malverzacije otkrila u bilo kojoj drugoj temi, vjerojatno bi u jednom trenutku bila proglašena herojem ili hrvatskom Erin Brockovich. Ali obzirom da se radi o temi cijepljenja riskirala je da ju se etiketira teoretičarem zavjere ili antivakserom. Jer tako se sustav nosi s ljudima koji progovore o tome. Međutim, korupcija i monopol na tržištu cjepiva mogu biti pogubni upravo za tvoje dijete. Je li dosta?!

#interventniUVOZ #cijepljenje

Releated

Nacional objavio naše otkriće: pneumokokno cjepivo je nezakonito

U intervjuu za Nacional predsjednica naše udruge, dr. sc. Alma Demirović, dr. med., objasnila je malverzacije oko interventnog uvoza lijekova i oko Trogodišnjeg programa obveznog cijepljenja u RH 2019. – 2021. Alma Demirović: ‘Interventni uvoz se zloupotrebljava, a monopol proizvođačima cjepiva daje prostor za manipulacije’ Ono što je zaslužilo završiti u naslovu članka je sljedeće: […]

pLandemija

Činjenice: Nazvali su ga COVID-19. Razmislite: Zašto su savjetnici Svjetske zdravstvene organizacije pogrešno predviđali milijune smrti sa COVID-19? Djelujte: Prvi dio filma pLandemija možete besplatno skinuti sa službene stranice: https://plandemicmovie.com, pohraniti na vlastito računalo i prenijeti izravno na sve svoje omiljene platforme.