WHO ne govori istinu, barem ne javno

Pogledajte eksplozivnih pola minute govora dr. Soumye Swaminthan, pedijatrice i glavne znanstvenice u WHO-u koja je izjavila na zatvorenom sastanku WHO-a 3. prosinca 2019. sljedeće:
"Ne možemo dovoljno naglasiti činjenicu da doista nemamo dobre sustave za nadzor sigurnosti u mnogim zemljama i... nismo u mogućnosti dati jasne odgovore kad ljudi postavljaju pitanja o smrtnim ishodima koja nastanu nakon određenog cjepiva..."
U najnovijoj epizodi broj 9 serijala Istine o cjepivima, dio citiranog govora je od 4:00 do 4:38, a kroz cijelu emisiju možete slušati posebnog gosta: Robert F. Kennedy Jr.-a!
Uživajte, epizoda je besplatna još 12 sati na sljedećem linku: https://go2.thetruthaboutvaccines.com/docuseries/episode-9/

 

Releated

Nacional objavio naše otkriće: pneumokokno cjepivo je nezakonito

U intervjuu za Nacional predsjednica naše udruge, dr. sc. Alma Demirović, dr. med., objasnila je malverzacije oko interventnog uvoza lijekova i oko Trogodišnjeg programa obveznog cijepljenja u RH 2019. – 2021. Alma Demirović: ‘Interventni uvoz se zloupotrebljava, a monopol proizvođačima cjepiva daje prostor za manipulacije’ Ono što je zaslužilo završiti u naslovu članka je sljedeće: […]

pLandemija

Činjenice: Nazvali su ga COVID-19. Razmislite: Zašto su savjetnici Svjetske zdravstvene organizacije pogrešno predviđali milijune smrti sa COVID-19? Djelujte: Prvi dio filma pLandemija možete besplatno skinuti sa službene stranice: https://plandemicmovie.com, pohraniti na vlastito računalo i prenijeti izravno na sve svoje omiljene platforme.