Podržite donacijom sudjelovanje HUZPPP-a na događaju!

Europski forum za sigurnost cjepiva (European Forum for Vaccine Vigilance, EFVV), čiji je član i Hrvatska udruga za promicanje prava pacijenata (HUZPPP), zajedno s francuskom predstavnicom u Europskom parlamentu Michèle Rivasi organizira u Bruxellesu događaj naziva “Cjepiva – sigurnost pod upitnikom”.

Tijekom događaja planira se projekcija filma “The Vaxxed – from cover-up to catastrophe”, nakon čega slijedi konferencija za medije te otvorena rasprava na kojoj će sudjelovati redatelj filma, predsjednik EFVV-a, razni znanstvenici, zviždači i novinari koji se bave temom sigurnosti cjepiva. Jedan od sudionika je i cijenjeni dr. Srećko Sladoljev s Imunološkog zavoda u Zagrebu.

Ovom događaju će doprinijeti i predstavnici Hrvastske udruge za prava pacijenata (HUZPPP) koji se sustavno zalažu za ukidanje obveznog cijepljenja u Hrvatskoj i organizirano pomažu roditeljima koji trenutno doživljavaju prijetnje i sankcije zbog odbijanja cijepljenja.

Poštovani roditelji, u interesu svih nas je da Udruga sudjeluje u ovom važnom događaju pa bi bilo dobro da nas podržite svojim donacijama radi pokrivanja troškova puta i drugih operativnih troškova vezanih uz ovaj događaj.

Podaci za uplatu:

Prilikom uplate donacija treba na uplatnici:

– kod svrhe uplate (opis plaćanja) upisati: Donacija

– za model plaćanja upisati: 00

– u pozivu na broj upisati broj tekuće godine: 2017

Uplatu izvršite na IBAN Udruge HR94 23300031100001097

Zahvaljujemo na vašem doprinosu!

Hrvatska udruga za promicanje prava pacijenata

Građanska inicijativa “Cijepljenje – pravo izbora”

Releated