Podržite donacijom sudjelovanje HUZPPP-a na događaju!

Europski forum za sigurnost cjepiva (European Forum for Vaccine Vigilance, EFVV), čiji je član i Hrvatska udruga za promicanje prava pacijenata (HUZPPP), zajedno s francuskom predstavnicom u Europskom parlamentu Michèle Rivasi organizira u Bruxellesu događaj naziva “Cjepiva - sigurnost pod upitnikom”.

Tijekom događaja planira se projekcija filma “The Vaxxed - from cover-up to catastrophe”, nakon čega slijedi konferencija za medije te otvorena rasprava na kojoj će sudjelovati redatelj filma, predsjednik EFVV-a, razni znanstvenici, zviždači i novinari koji se bave temom sigurnosti cjepiva. Jedan od sudionika je i cijenjeni dr. Srećko Sladoljev s Imunološkog zavoda u Zagrebu.

cjepiva_u_eu_parlamentu

Ovom događaju će doprinijeti i predstavnici Hrvastske udruge za prava pacijenata (HUZPPP) koji se sustavno zalažu za ukidanje obveznog cijepljenja u Hrvatskoj i organizirano pomažu roditeljima koji trenutno doživljavaju prijetnje i sankcije zbog odbijanja cijepljenja.

Poštovani roditelji, u interesu svih nas je da Udruga sudjeluje u ovom važnom događaju pa bi bilo dobro da nas podržite svojim donacijama radi pokrivanja troškova puta i drugih operativnih troškova vezanih uz ovaj događaj.

Podaci za uplatu:

Prilikom uplate donacija treba na uplatnici:

– kod svrhe uplate (opis plaćanja) upisati: Donacija

– za model plaćanja upisati: 00

– u pozivu na broj upisati broj tekuće godine: 2017

Uplatu izvršite na IBAN Udruge HR94 23300031100001097

Zahvaljujemo na vašem doprinosu!

Hrvatska udruga za promicanje prava pacijenata

Građanska inicijativa "Cijepljenje - pravo izbora"

Releated

Bruxelles: Upitna sigurnost cjepiva

Piše: Lidija Gajski, dr.med. U Bruxellesu je 9. veljače ove godine održano cjelodnevno događanje pod nazivom “Cjepiva – sigurnost pod upitnikom”. Organizatori skupa bili su Europski forum za sigurnost cjepiva (European Forum for Vaccine Vigilance), čiji je član i Hrvatska udruga za promicanje prava pacijenata te francuska zastupnica u Europskom parlamentu Michele Rivasi. Prvi dio […]

Simona Rupar: U središtu mora biti dobrobit djeteta, a ne drugi interesi

Prenosimo razgovor sa slovenskom aktivisticom Simonom Rupar, objavljen u slovenskom časopisu AURA krajem prošle godine. Slovenija je jedna od rijetkih europskih država koja kažnjava roditelje zbog necijepljenja djece. U posljednje vrijeme sve se više roditelja suprotstavlja tom prisilnom zahvatu u djetetovo tijelo, a među njima je i Simona Rupar. Sugovornica je jedna od najaktivnijih članica […]