Na portalu Dnevno.hr 19. svibnja 2017. godine objavljen je napis OBITELJ JE OČAJNA Pod pritiskom liječnice majka pristala cijepiti dijete zbog vrtića: Zdravo dijete teško obolilo!, koji zorno i upečatljivo svjedoči o opasnosti suvremenog cijepljenja, ali i bešćutnosti cijepnog sustava u Hrvatskoj koji se poigrava sudbina djece i njihovih obitelji. Napis prenosimo u cijelosti:

U ovoj priči još najviše od svega šokantno je ponašanje liječnice koja uplašenu majku ponižava umjesto da joj pomogne! Kome da se majka sada obrati kad su kobne posljedice cjepiva nastupile?

U jeku medijskih napisa da necijepljena djeca ne smiju biti upisana u vrtiće, da necijepljena djeca postaju uzrok teških bolesti (?), da necijepljenu djecu liječnici ne žele liječiti, da su necijepljena djeca i njihovi roditelji krivi za velike epidemije koje haraju Europom, postoje oni slučajevi koji su doista tužni a o kojima masovni mediji uopće ne žele govoriti. Kao da njihove priče nisu vrijedne.

Naime, kad se obitelj oboljele bebe počne javljati na Facebook kako bi tražilo savjet usred nemoći pred sustavom onda tek shvatimo koliko je situacija ‘prisile’ poradi cijepljenja alarmantana. Naime, roditelji i obitelji djece koja su doživjela teške nuspojave cijepljenja, i slučajevi u kojima zdrava djeca teško obole nakon primitka cjepiva nemaju se kome obratiti. Farmaceutska industrija odrekla se svoje odgovornosti prije nego li je cjepivo stiglo na tržište, liječnik koji pod pritiskom cijepi dijete ne želi priznati pogrešku jer tada priznaje svoju pogrešku, a najtužnije od svega je to da osim što svi odgovorni koji prisilno cijepe djecu peru ruke kad nastupe posljedice cijepljenja, roditelje i djecu teško ponižavaju i dalje… 

Mogućnost da u Hrvatskoj netko prizna da je došlo do nuspojave cjepiva je vrlo niska ili pak nikakva i najčešće se događa to da roditelji koji su u ordinaciju došli sa zdravim djetetom, a izlaze s teško bolesnim djetetom nemaju koga upitati za pomoć. Jer kod prisilnog cijepljenja nitko nije kriv. Nuspojave su ispisane, tko vam je kriv što ih niste pročitali… I dok se u svijetu isplaćuju milijarde dolara odštete za djecu trajno oštećenu cijepljenjem, u Hrvatskoj roditelji osim ponižavanja i vrijeđanja doživljavaju strahovitu zatvorenost sustava na svaku mogućnost prijave nuspojave cijepljenja. Liječnici prije cijepljenja na nuspojave uopće ne upozoravaju a kad nuspojava nastupi žestoko negiraju tu mogućnost. I to je doista strašno te takav sustav procijepljivanja pothitno treba zaustaviti jer riječ je o ataku globalnih korporacija koji u sprezi sa sustavom ove napaćene države izvršavaju atak na ljudsku slobodu i zdravlje.

Sad pročitajte slučaj jedne majke koja je pod pritiskom liječnice koja joj nije htjela dati potvrdu za upis u vrtić dok ne procijepi dijete, dozvolila da joj se dijete cijepi, i samo pokušajte osjetiti nemoć roditelja i obitelji ovog djeteta koji su posve nemoćni jer umjesto da im se priskočilo u pomoć, oni su još i ponižavani. Priča je objavljena na stranici – Roditelji koji ne žele cijepiti djecu:

Dragi svi, podijeliti ću sa vama našu tužnu priču u nadi da će nam netko od vas pomoći na bilo koji način.

Moj nećak, koji će uskoro napuniti 4 godine trenutno se sa svojom majkom (mojom sestrom) nalazi u Bolnici Rebro na odjelu nefrologije. On je bio savršeno zdrav dječak sve dok ga moja sestra nije odlučila upisati u vrtić. Da bi dobila potrebnu potvrdu, bila je prisiljena cijepiti dijete uz pedijatričine riječi: Niste Vi ta koja odlučuje. Već 2 godine izbjegavate cjepivo, i ako želite potvrdu za vrtić moram cijepiti maloga!

Bilo je to dana 26.04.2017. te je, nakon primljenog 6 u 1 cjepiva, uslijedilo niz nuspojava.

Napominjem kako je u to vrijeme imao upalu očiju. Iste je večeri dobio visoku temperaturu (skoro 39) koju je sestra skidala cijelu noć. U jutro je povraćao, temperatura je i dalje bila prisutna, no bila je niža zahvaljujući lijeku. Sestra je zvala pedijatricu koja joj je rekla kako je to normalno, te da se javi u ordinaciju ukoliko temperatura potraje duže od 48 sati.

Idućeg smo dana (28.04.) otišle u ordinaciju zbog svega navedenog, te zbog toga što mu se crvenilo od uboda proširilo po cijelom gornjem dijelu ruke, a dobio je i afte po jeziku i ustima. Pedijatrica mu je prepisala sirup protiv alergije i mast za afte. Oko 02.05. navečer moja je sestra primijetila kako su mu nogice neobično bucmaste. Izmjerila mu je obujam nogu, te je dan kasnije isti bio za čak 2 cm manji, a dobio je i 2 kile u manje od tjedan dana nakon cijepljenja. U jednom mu se trenutku i lice povećalo. Ponovno smo završili u ordinaciji gdje je pedijatrica bila prilično bezobrazna te je mojoj sestri rekla: Vidim da Vi uporno želite okriviti cjepivo, a dijete Vam je bucmasto!

On to nikada nije bio, a sestra joj je, i dalje ljubazna, objasnila kako je došla po odgovor zašto joj dijete teži 2 kg više u tako kratkom vremenu. Tada je ova provjerila u kompjutoru kilažu na dan cijepljenja, te je dala uputnicu za vađenje krvi i urina. Nalazi, naravno, nisu bili dobri. Ponovno smo morali kod nje, te je maleni dobio uputnicu za pedijatra nefrologa u bolnici u Čakovcu. 10.05. u 10 sati je bio na upisu za vrtić, a nakon toga u bolnici na pregledu, gdje je i zadržan. Prvo su rekli da će u Čakovcu ostati tjedan dana, no nakon dodatnih pretraga, istog je dana donesena odluka da ih se šalje u Zagreb. Tamo su on i majka prebačeni 11.05. u jutro sanitetskim vozilom. Od početka je na terapiji kortikosteroidima, a u utorak (16.05.) rađena mu je biopsija bubrega. Nalaze čekamo. Ono što znamo je da mu je dijagnosticiran nefrotski sindrom. Trenutno nam je svima najvažnije da njegove bubrege ponovno vrate u normalnu funkciju.

Molim vas, ukoliko je netko od vas imao ista ili slična iskustva, pišite ispod ovog posta. Također je bilo kakav savjet ili saznanje o ovakvim situacijama dobro došao. Puno sam istrazivala po internetu, no takve je stvari teško pronaći. Naišla sam na tvrdnje roditelja kako su im djeca oboljela od istog sindroma nakon što su primila razna cjepiva, što ukazuje na to kako problem nije u nekom određenom cjepivu.

Hvala unaprijed.

Shvaćate li problem ove situacije i činjenicu zašto obitelj traži pomoć na društvenim mrežama? Zašto im ne pomognu liječnici i ne priznaju svoju odgovornost? Zašto se štiti farmaceutska industrija, a ne bolesno dijete? Zašto svi šute? Zašto je u 21. stoljeću Hrvatskoj na snazi prisilno cijepljenje? Zašto je doktorica ponižavala majku umjesto da joj je vjerovala? Zar toliko malo znaju? Zar tako malo savjesti imaju?  Zašto mediji prenose paniku o nepostojećim epidemijama kojima je jedini cilj prisiliti roditelje na procijepljenje, a ovakve priče prešućuju? Zašto mediji nisu na strani malog čovjeka nego na strani globalista? Zašto dopuštamo da su nam djeca pokusni kunići raznih industrija?
Budite dio stvarnosti i proširite ovu priču!

Share this article

Comments closed.