Potresna ispovijest poznatog hrvatskog političara: “Moje dijete zbog cjepiva je prestalo govoriti i postalo autistično – a nisam jedini”

U današnjem tjedniku Nacional, broj 959 od 13. rujna 2016. godine, objavljen je veliki prilog na devet stranica pod naslovom Potresna ispovijest poznatog hrvatskog političara: "Moje dijete zbog cjepiva je prestalo govoriti i postalo autistično - a nisam jedini".

Nacional_naslovnica

Potresna ispovijest poznatog hrvatskog političara: "Moje dijete zbog cjepiva je prestalo govoriti i postalo autistično - a nisam jedini"

"Imate djecu koja se normalno razvijaju i ponašaju, a onda u jednom trenutku stanu i padaju. A taj trenutak dogodi se nakon cijepljenja. Naš sin je prestao pričati nakon što je s 18 mjeseci primio cjepivo protiv ospica, rubeole i zaušnjaka… A pedijatar je rekao da dođemo za godinu dana!"

"Moj sin prestao je pričati nakon što je s 18 navršenih mjeseci života primio cjepivo protiv ospica, rubeola i zaušnjaka. Sad ima dvije i pol godine, dijagnoze nema, svi nalazi su u redu, svi pregledi su obavljeni. Prije cijepljenja baratao je s 20-ak riječi kao što su mama, tata i papa, igrao se igračkama, slagao kockice, loptao… Više igračke ne doživljava. Njegovo je glasanje neartikulirano. Zna što hoće, ali ne može se izraziti. Uglavnom trčkara okolo, hiperaktivan je, ali više ništa ne govori. Umjesto govora, komunikaciju je skrenuo na neke čudne znakove", početak je bolne ispovijesti roditelja koji je na najgori mogući način, prema vlastitom svjedočanstvu, na narušenu zdravlju svog djeteta osjetio apsurdnost, neučinkovitost i bešćutnost hrvatskog zdravstvenog sustava. Da stvar bude ozbiljnija, riječ je o jednom poznatom hrvatskom političaru koji unatoč svim vezama i poznanstvima na najvišoj razini u politici i zdravstvu nije uspio dobiti odgovore na pitanja koja su ga kao roditelja mučila, a jedva je uspio dobiti i termin za terapije koje jedine mogu, koliko-toliko, pomoći njegovu djetetu. I on i supruga visoko su obrazovani, ona je zdravstvena djelatnica.

Nacional1_2016

Hvala uredništvu Nacionala što su se odlučili istražiti ovu temu!

Kada političari iskuse ono što i obični smrtnici... onda to "zaslužuje" objavu na 9 stranica Nacionala. Prije otprilike godinu dana su jedni roditelji (i njihovo dijete) doživjeli nešto znatno gore. Na zagrebačkom Rebru je kroz hitni prijem zaprimljen 10-mjesečni dječak koji nije davao znakove života. Utvrđeno je da je cijepljen 12 sati ranije. Dječak je unatoč uspješnom oživljavanju (ali bez uspostavljanja moždane aktivnosti) preminuo u roku od 12 dana. Tada su novinari prije svega tražili način da diskreditiraju majku te unatoč snažnim dokazima o uzroku smrti nitko nije kazneno niti prijavljen, a kamoli da je odgovarao!

Releated

UPALA SRČANOG MIŠIĆA NAKON CIJEPLJENJA DJECE PROTIV COVIDa – OPREZ! DJEČACI SU POSEBNO RANJIVA SKUPINA

Svjesni smo nepregledne količine informacija kojoj ste izloženi. Zato smo za vas izdvojili i preveli nešto jako važno, nešto što vašem djetetu neposredno može spasiti život. Slijedi petnaestominutni isječak iz epizode 221 TheHighWire u kojemu su izneseni neki od detalja sastanka američkog Savjetodavnog odbora za imunizaciju (ACIP). ACIP odbor je imao prilike jasno čuti podatke […]

Podsvjesna manipulacija mase ili kako nam mediji peru mozak

Za početak ćemo krenuti od osnova i medijske manipulacije, a nakon što obiđemo neke osnovne stvari – vidjet ćemo glavne odrednice društvenog inženjeringa, genije koji su osmislili manipulaciju i pozadinu simbolike kao prakse. Ovdje se govori o tehnikama manipulacije javnog mnijenja koje je dijagnosticirala Dr. Cynthia Boaz, asistentica profesora političkih znanosti na Sonoma sveučilištu i […]