Potresna ispovijest poznatog hrvatskog političara: “Moje dijete zbog cjepiva je prestalo govoriti i postalo autistično – a nisam jedini”

U današnjem tjedniku Nacional, broj 959 od 13. rujna 2016. godine, objavljen je veliki prilog na devet stranica pod naslovom Potresna ispovijest poznatog hrvatskog političara: "Moje dijete zbog cjepiva je prestalo govoriti i postalo autistično - a nisam jedini".

Nacional_naslovnica

Potresna ispovijest poznatog hrvatskog političara: "Moje dijete zbog cjepiva je prestalo govoriti i postalo autistično - a nisam jedini"

"Imate djecu koja se normalno razvijaju i ponašaju, a onda u jednom trenutku stanu i padaju. A taj trenutak dogodi se nakon cijepljenja. Naš sin je prestao pričati nakon što je s 18 mjeseci primio cjepivo protiv ospica, rubeole i zaušnjaka… A pedijatar je rekao da dođemo za godinu dana!"

"Moj sin prestao je pričati nakon što je s 18 navršenih mjeseci života primio cjepivo protiv ospica, rubeola i zaušnjaka. Sad ima dvije i pol godine, dijagnoze nema, svi nalazi su u redu, svi pregledi su obavljeni. Prije cijepljenja baratao je s 20-ak riječi kao što su mama, tata i papa, igrao se igračkama, slagao kockice, loptao… Više igračke ne doživljava. Njegovo je glasanje neartikulirano. Zna što hoće, ali ne može se izraziti. Uglavnom trčkara okolo, hiperaktivan je, ali više ništa ne govori. Umjesto govora, komunikaciju je skrenuo na neke čudne znakove", početak je bolne ispovijesti roditelja koji je na najgori mogući način, prema vlastitom svjedočanstvu, na narušenu zdravlju svog djeteta osjetio apsurdnost, neučinkovitost i bešćutnost hrvatskog zdravstvenog sustava. Da stvar bude ozbiljnija, riječ je o jednom poznatom hrvatskom političaru koji unatoč svim vezama i poznanstvima na najvišoj razini u politici i zdravstvu nije uspio dobiti odgovore na pitanja koja su ga kao roditelja mučila, a jedva je uspio dobiti i termin za terapije koje jedine mogu, koliko-toliko, pomoći njegovu djetetu. I on i supruga visoko su obrazovani, ona je zdravstvena djelatnica.

Nacional1_2016

Hvala uredništvu Nacionala što su se odlučili istražiti ovu temu!

Kada političari iskuse ono što i obični smrtnici... onda to "zaslužuje" objavu na 9 stranica Nacionala. Prije otprilike godinu dana su jedni roditelji (i njihovo dijete) doživjeli nešto znatno gore. Na zagrebačkom Rebru je kroz hitni prijem zaprimljen 10-mjesečni dječak koji nije davao znakove života. Utvrđeno je da je cijepljen 12 sati ranije. Dječak je unatoč uspješnom oživljavanju (ali bez uspostavljanja moždane aktivnosti) preminuo u roku od 12 dana. Tada su novinari prije svega tražili način da diskreditiraju majku te unatoč snažnim dokazima o uzroku smrti nitko nije kazneno niti prijavljen, a kamoli da je odgovarao!

Releated

POSTAJEMO LI ZAROBLJENICI VIRUSA I CJEPIVA?

U ponedjeljak 22. ožujka, u emisiji “Argumenti”, pored prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila, politolog, stručnjak za sigurnost i međunarodne odnose, rektor Privatnog sveučilišta VERN, prof. dr. sc. Aleksandra Korać Graovac, profesorica obiteljskog  prava, Pravni fakultet  u Zagrebu, Tomislav Sokol, zastupnik u europskom parlamentu, sudjelovala je i dr. sc. Alma Demirović, dr. med. predsjednica Hrvatske udruge roditelja aktivista.  Sudionici su odgovarali na pitanja:  Postajemo li zarobljenici koronavirusa i cjepiva? Povod ovoj temi je najavljeno uvođenje tzv. COVID putovnica, no i pitanja ograničavanja ljudskih prava […]

Godišnjica Covid 19 krize – vrijeme je za istinu – okrugli stol stranke Promijenimo Hrvatsku

Sve je izglednije da se u slučaju Covida radi o ideologiji dirigiranoj iz centara moći kojima služe političari i režimski mediji Povodom godišnjice osnivanja Stožera i uvođenja niza restriktivnih mjera s ciljem zaštite od virusa SARS-CoV-2 organiziran je u četvrtak 11. ožujka prvi i jedini okrugli stol u Hrvatskoj pod nazivom “Godišnjica Covid-19 krize – […]