Otkriveno izlučivanje mRNA cjepiva protiv COVID-19 u majčinom mlijeku?

Časopis Američkog medicinskog udruženja (JAMA) objavio je pismo u ponedjeljak (26. rujna) koje naizgled dokazuje da je širenje mRNA cjepiva protiv COVID-19 stvarna stvar.

Prema laboratorijskim rezultatima koje su dali znanstvenici, tragovi mRNA cjepiva protiv COVID-19 otkriveni su u majčinom mlijeku nekih dojilja. Ovi podaci po prvi put uvjerljivo pokazuju biodistribuciju mRNA cjepiva u stanice dojke i potencijalnu sposobnost tkivnih EV-ova da se sastojci mRNA cjepiva mogu transportirati do udaljenih stanica.

Znanstvenici su odabrali 11 dojilja koje su primile Pfizer (6 žena) i Moderna (5 žena) mRNA cjepiva tijekom dojenja.

Nakon cijepljenja, majčino mlijeko je analizirano na prisutnost mRNA nanočestica.

7 uzoraka bilo je pozitivno na prisutnost mRNA.

Autori također naglašavaju kako su obećanja da će injekcije mRNA COVID-19 “ostati u ramenu” čista laž.

Jasno je da je mRNA putovala do grudi i prenijela se u majčino mlijeko u ovoj kohortnoj studiji.

Malo znanstvenih radova je objavljeno o biodistribuciji lipidnih nanočestica i lokalizacija u ljudskim tkivima nakon cijepljenja mRNA cjepivom.

Unatoč tome, autori kažu sljedeće (vjerojatno kako bi njihovo pismo prošlo cenzore JAMA-e):

“Sporadična prisutnost i količine mRNA cjepiva protiv COVID-19 otkrivene u EBM-u sugeriraju da dojenje nakon cijepljenja mRNA protiv COVID-19 je sigurno, osobito nakon 48 sati nakon cijepljenja.”

Vaše prvo čitanje gornje rečenice moglo bi sugerirati da su autori rekli da je “cijepljenje mRNA protiv COVID-19 sigurno”, piše Igor Chudov, ali zlokobno je kvalificirano s “osobito nakon 48 sati nakon cijepljenja.”

Izvor:

https://jamanetwork.com/journals/jamapediatrics/fullarticle/2796427

Releated

Cjepiva protiv COVID-19 uzrokovala su 84% svih smrtnih slučajeva zabilježenih u VAERS-u u posljednje 32 godine?

Sustav prijavljivanja nuspojava cjepiva (VAERS) Vlade SAD-a pokrenut je 1990. kako bi se pratile ozljede i smrtni slučajevi prijavljeni nakon primanja cjepiva. Kongres je zakonom naložio da Vlada održava ovu bazu podataka kao dio Nacionalnog programa naknade štete uzrokovane cjepivima. Nacionalni program kompenzacije za ozljede uzrokovane cjepivima alternativa je bez krivnje tradicionalnom pravnom sustavu za […]

Djeca koja su primila 3 miligrama ili više aluminija povezanog s cjepivom imala su najmanje 36% veći rizik od razvoja trajne astme?

Studija koju je financirala država i koja je objavljena u utorak, izvijestila je o “pozitivnoj povezanosti” između “izloženosti aluminiju povezanog sa cjepivom” i “stalne astme” kod djece u dobi od 24 do 59 mjeseci. Djeca u studiji koja su primila 3 miligrama ili više aluminija povezanog s cjepivom imala su najmanje 36% veći rizik od […]