Održana konferencija za medije povodom najave masovnog cijepljenja djece u Rijeci

Dana 27. lipnja 2021. u Rijeci je održana konferencija za novinare povodom najave masovnog cijepljenja djece starije od 12 godina. Cijepljenje COVID-19 cjepivima trebalo se održati u Sportskoj dvorani Zamet u Rijeci, u periodu od 8h do 10h, 2021.

Dijelu javnosti je poznato da Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) ne preporučuje cijepljenje te dobne skupine COVID-19 cjepivima jer trenutne znanstvene spoznaje govore kako je omjer koristi i rizika nepoznat. Međutim, HZJZ, u skladu s odlukom Vlade RH i Ministarstva zdravstva, donio je odluku da se i te dobne skupine procijepe.

Poslušajte što o tome imaju reći dr.sc. Alma Demirović dr.med, dr.sc. biofizike Daniel Grgičin, te govor dugogodišnjeg građanskog aktivista za prava djece Ivan Pokupec.

Releated

Autorsko predstavljanje knjige dr. sc. Danijela Grgičina: “Cijepanje cjepivom – dualnost”

Hrvatska udruga roditelja aktivista (HURA) poziva vas na autorsko predstavljanje knjige dr. sc. Danijela Grgičina: “Cijepanje cjepivom – dualnost.” Za svakog brižnog roditelja koji razmišlja o cijepljenju svoje djece različitim cjepivima i želi se dodatno informirati, za sve koji žele dodatno obnoviti svoje znanje, za bake i dide, medicinske laike, ali i stručnjake – ovo […]

Hrvatska premijera dokumentarca “Vaxxed 2: The People’s Truth”

Hrvatska udruga roditelja aktivista (HURA) poziva vas na hrvatsku premijeru dokumentarca “Vaxxed II: The People’s Truth” koja će se održati 14. svibnja 2022. u kino dvorani “Sv. Juraj” (Kaštel Sućurac) s početkom u 17 sati. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i dođite čuti važne informacije te razmijeniti iskustva – besplatno! Danas je više nego ikada […]