Njemačka – Analizirano 16 cjepiva: sva su onečišćena!

Objavljivanje rezultata do kojih je došla tvrtka Nanodiagnostics iz Modene u Italiji, a ispitivanja su provodili dr. Antonietta Gatti i njezin suprug dr. Stefano Montanari, o nanočesticama nečistoća koje se mogu naći u cjepivima, izazvala je more polemika. I to onih najružnijih. Bez ijedne intervencije kompetentnih zdravstvenih vlasti na ove se znanstvenike sručilo brdo otrovnih uvreda i otvorenih prijetnji, pa su prozvani čak i izdajnicima.

Dr. Montanari ima i svoj blog na kojem je, nakon ovakvih ružnih napada i prijetnji objavio da "će se on i supruga prestati baviti cjepivima".

Ipak, ima još nekih subjekata u Europi koji su poželjeli provjeriti što se zaista nalazi u cjepivima. Tako je neprofitna organizacija AGBUG e. V. u Herrenbergu, blizu Stuttgarta, a koja se bavi pretežno zaštitom građanskih i radničkih prava, donirala pozamašnu svotu novca kako bi se napravilo ispitivanje elemenata sadržanih u trenutno rabljenim cjepivima.

U početku se htjelo istražiti koliko cjepiva sadrže žive. Organizacija AGBUG e. V. kasnije je zatražila da se ispitivanje proširi i na ostale elemente koji se mogu pronaći u cjepivima.

S tim ciljem poslano je 16 različitih cjepiva u klinički i ambijentalni laboratorij MICRO TRACE MINERALS, sa sjedištem u Njemačkoj, utemeljen 1975. godine, koji se bavi analizom minerala i toksičnih metala.

Ovaj laboratorij ispituje životinjske uzorke i uzorke iz okoliša poput vode i zemlje te analizira koncentraciju metala u raznim proizvodima, lijekovima, kozmetičkim proizvodima, hrani i drugdje.

Evo popisa cjepiva koja su podvrgnuta analizi:

1. Afluria 2015/16 [cjepivo protiv gripe],
2. Bexsero [antimeningokokno cjepivo B pod dodatnim praćenjem] ,
3. Cervarix [dvovalentno cjepivo protiv HPV-a],
4. Gardasil [četverovalentno cjepivo protiv HPV-a],
5. Gardasil 9 [devetvalentno cjepivo protiv HPV-a],
6. Hexyon [novo šestvalentno cjepivo pod dodatnim praćenjem] ,
7. Influvac 2016/2017 [cjepivo protiv gripe] ,
8. Menjugate [cjepivo protiv meningokoka grupe C] ,
9. Menveo [konjugirano cjepivo protiv meningokoka grupe A, C, W135 e Y+
10. Neis-Vac C [cjepivo protiv meningokoka grupe C],
11. Prevenar 13 [13-valentno cjepivo protiv pneumokoka] ,
12. Rotarix [cjepivo protiv rotavirusa],
13. Rotateq [cjepivo protiv rotavirusa],
14. Synflorix [cjepivo protiv gripe],
15. Tetanol Pur [cjepivo protiv tetanusa],
16. Tetanus Impfstoff Mérieux [cjepivo protiv tetanusa]

(fotoizvor: autismovaccini.org)

Sva ova cjepiva testirana u Njemačkoj pokazuju (Mikroanaliza1 i Mikroanaliza2 PDF) još jednom da se rabe onečišćena cjepiva koja ne prolaze dovoljnu provjeru sigurnosti. Postupak koji se ovdje rabio različit je od onog koji je proveden u laboratoriju Nanodiagnostics u Italiji. Naime, ovdje se ne vide čestice već atomi raspršeni u ampulama cjepiva. Radi se o tvarima koje su, iako mogu ponekad imati jednak kemijski sastav, fizički potpuno različite.

Dok je za atome i molekule u toksikologiji poznata toksičnost, nanočestice su fragmenti krute tvari koje se, osim što imaju površinsku kemijsku toksičnost, smatra onim što zapravo i jesu: strana tijela koja, dakle, imaju inflamatorni učinak neovisno od kemijskih elemenata koji ih sačinjavaju.

Ovaj je učinak u izvorištu svih nanopatologija, odnosno bolesti, bez obzira što se radi o iznimno malim česticama s prefiksom "nano", koje mogu imati vrlo teške posljedice, posebno kad se radi o cjepivima, na centralni živčani sustav i moždane aktivnosti povezane s kognicijom i ponašanjem.

Bez obzira radi li se o molekulama, atomima ili nanočesticama, ništa se od toga ne može tolerirati u otopinama za injektiranje. Pogotovo onima koje se daju vrlo maloj djeci.

Može se zaključiti da su rezultati analize laboratorija Nanodiagnostics i laboratorija Micro Trace Minerals komplementarne. Stoga se više ne može ignorirati spoznaje toksikologije: otrovi djeluju u sinergiji, zbroj "jedan plus jedan" može značiti vrlo visok broj otrova sadržanih u cjepivima.

Prijevod: Suzana Peša Vučković

Izvor: Germania, analizzate 16 fiale di vaccini: tutte inquinate!

Releated

Nema dovoljno znanstvenih dokaza da cjepivo protiv HPV-a sprječava rak vrata maternice

Britanski znanstvenici proveli su ocjenu dosada objavljenih istraživanja vezanih za prevenciju raka vrata maternice (cerviks). Temeljitom analizom došli su do zaključka kako nije poznato sprječava li cjepivo protiv HPV-a nastanak raka cerviksa. Autorice studije provele su kritičku procjenu objavljenih ispitivanja učinkovitosti u 2. i 3. fazi u odnosu na prevenciju karcinoma vrata maternice kod žena. […]

Sažetak aktivnosti u 2019. godini

Dragi naši članovi, simpatizeri i pratitelji, kao što znate Hrvatska udruga roditelja aktivista (HURA) jedina je udruga u Hrvatskoj koja se vrlo aktivno bavi tematikom obaveznog cijepljenja. Zalažemo se za promicanje, očuvanje i zaštitu prava djece i roditelja s naglaskom na pravo na zdrav život i zdravstvenu zaštitu kao i na poštivanje ljudskih prava i […]