Njemačka – Analizirano 16 cjepiva: sva su onečišćena!

Objavljivanje rezultata do kojih je došla tvrtka Nanodiagnostics iz Modene u Italiji, a ispitivanja su provodili dr. Antonietta Gatti i njezin suprug dr. Stefano Montanari, o nanočesticama nečistoća koje se mogu naći u cjepivima, izazvala je more polemika. I to onih najružnijih. Bez ijedne intervencije kompetentnih zdravstvenih vlasti na ove se znanstvenike sručilo brdo otrovnih uvreda i otvorenih prijetnji, pa su prozvani čak i izdajnicima.

Dr. Montanari ima i svoj blog na kojem je, nakon ovakvih ružnih napada i prijetnji objavio da "će se on i supruga prestati baviti cjepivima".

Ipak, ima još nekih subjekata u Europi koji su poželjeli provjeriti što se zaista nalazi u cjepivima. Tako je neprofitna organizacija AGBUG e. V. u Herrenbergu, blizu Stuttgarta, a koja se bavi pretežno zaštitom građanskih i radničkih prava, donirala pozamašnu svotu novca kako bi se napravilo ispitivanje elemenata sadržanih u trenutno rabljenim cjepivima.

U početku se htjelo istražiti koliko cjepiva sadrže žive. Organizacija AGBUG e. V. kasnije je zatražila da se ispitivanje proširi i na ostale elemente koji se mogu pronaći u cjepivima.

S tim ciljem poslano je 16 različitih cjepiva u klinički i ambijentalni laboratorij MICRO TRACE MINERALS, sa sjedištem u Njemačkoj, utemeljen 1975. godine, koji se bavi analizom minerala i toksičnih metala.

Ovaj laboratorij ispituje životinjske uzorke i uzorke iz okoliša poput vode i zemlje te analizira koncentraciju metala u raznim proizvodima, lijekovima, kozmetičkim proizvodima, hrani i drugdje.

Evo popisa cjepiva koja su podvrgnuta analizi:

1. Afluria 2015/16 [cjepivo protiv gripe],
2. Bexsero [antimeningokokno cjepivo B pod dodatnim praćenjem] ,
3. Cervarix [dvovalentno cjepivo protiv HPV-a],
4. Gardasil [četverovalentno cjepivo protiv HPV-a],
5. Gardasil 9 [devetvalentno cjepivo protiv HPV-a],
6. Hexyon [novo šestvalentno cjepivo pod dodatnim praćenjem] ,
7. Influvac 2016/2017 [cjepivo protiv gripe] ,
8. Menjugate [cjepivo protiv meningokoka grupe C] ,
9. Menveo [konjugirano cjepivo protiv meningokoka grupe A, C, W135 e Y+
10. Neis-Vac C [cjepivo protiv meningokoka grupe C],
11. Prevenar 13 [13-valentno cjepivo protiv pneumokoka] ,
12. Rotarix [cjepivo protiv rotavirusa],
13. Rotateq [cjepivo protiv rotavirusa],
14. Synflorix [cjepivo protiv gripe],
15. Tetanol Pur [cjepivo protiv tetanusa],
16. Tetanus Impfstoff Mérieux [cjepivo protiv tetanusa]

(fotoizvor: autismovaccini.org)

Sva ova cjepiva testirana u Njemačkoj pokazuju (Mikroanaliza1 i Mikroanaliza2 PDF) još jednom da se rabe onečišćena cjepiva koja ne prolaze dovoljnu provjeru sigurnosti. Postupak koji se ovdje rabio različit je od onog koji je proveden u laboratoriju Nanodiagnostics u Italiji. Naime, ovdje se ne vide čestice već atomi raspršeni u ampulama cjepiva. Radi se o tvarima koje su, iako mogu ponekad imati jednak kemijski sastav, fizički potpuno različite.

Dok je za atome i molekule u toksikologiji poznata toksičnost, nanočestice su fragmenti krute tvari koje se, osim što imaju površinsku kemijsku toksičnost, smatra onim što zapravo i jesu: strana tijela koja, dakle, imaju inflamatorni učinak neovisno od kemijskih elemenata koji ih sačinjavaju.

Ovaj je učinak u izvorištu svih nanopatologija, odnosno bolesti, bez obzira što se radi o iznimno malim česticama s prefiksom "nano", koje mogu imati vrlo teške posljedice, posebno kad se radi o cjepivima, na centralni živčani sustav i moždane aktivnosti povezane s kognicijom i ponašanjem.

Bez obzira radi li se o molekulama, atomima ili nanočesticama, ništa se od toga ne može tolerirati u otopinama za injektiranje. Pogotovo onima koje se daju vrlo maloj djeci.

Može se zaključiti da su rezultati analize laboratorija Nanodiagnostics i laboratorija Micro Trace Minerals komplementarne. Stoga se više ne može ignorirati spoznaje toksikologije: otrovi djeluju u sinergiji, zbroj "jedan plus jedan" može značiti vrlo visok broj otrova sadržanih u cjepivima.

Prijevod: Suzana Peša Vučković

Izvor: Germania, analizzate 16 fiale di vaccini: tutte inquinate!

Releated

Utjecaj cijepljenja na pad smrtnosti je preuveličan

Kad je riječ o cjepivima, ali i drugim medicinskim temama, stručni se autoriteti redovito pozivaju na znanstvene nalaze. No mnoštvo je dokaza da su oni često nevaljani i nevjerodostojni. O tome kako se manipulira metodologijom istraživanja cjepiva u više smo navrata pisali na ovoj stranici. U članku iz travnja 2019. potanko je opisano kako je […]

PREDSTAVLJAMO NOVI LETAK „Želim zdravlje, biram zdravlje“

Tjedan imunizacije 2020. Ove godine je Svjetski tjedan imunizacije obilježen od 24. do 30. travnja. Obzirom na aktualnu situaciju zbog koje su onemogućeni izlasci i okupljanja na našim trgovima i ulicama, tjedan smo obilježili na našoj facebook stranici, Cijepljenje – pravo izbora, na kojoj smo dnevno objavljivali grafove koji prikazuju trendove pada smrtnosti od zaraznih […]