Njemačka – Analizirano 16 cjepiva: sva su onečišćena!

Objavljivanje rezultata do kojih je došla tvrtka Nanodiagnostics iz Modene u Italiji, a ispitivanja su provodili dr. Antonietta Gatti i njezin suprug dr. Stefano Montanari, o nanočesticama nečistoća koje se mogu naći u cjepivima, izazvala je more polemika. I to onih najružnijih. Bez ijedne intervencije kompetentnih zdravstvenih vlasti na ove se znanstvenike sručilo brdo otrovnih uvreda i otvorenih prijetnji, pa su prozvani čak i izdajnicima.

Dr. Montanari ima i svoj blog na kojem je, nakon ovakvih ružnih napada i prijetnji objavio da "će se on i supruga prestati baviti cjepivima".

Ipak, ima još nekih subjekata u Europi koji su poželjeli provjeriti što se zaista nalazi u cjepivima. Tako je neprofitna organizacija AGBUG e. V. u Herrenbergu, blizu Stuttgarta, a koja se bavi pretežno zaštitom građanskih i radničkih prava, donirala pozamašnu svotu novca kako bi se napravilo ispitivanje elemenata sadržanih u trenutno rabljenim cjepivima.

U početku se htjelo istražiti koliko cjepiva sadrže žive. Organizacija AGBUG e. V. kasnije je zatražila da se ispitivanje proširi i na ostale elemente koji se mogu pronaći u cjepivima.

S tim ciljem poslano je 16 različitih cjepiva u klinički i ambijentalni laboratorij MICRO TRACE MINERALS, sa sjedištem u Njemačkoj, utemeljen 1975. godine, koji se bavi analizom minerala i toksičnih metala.

Ovaj laboratorij ispituje životinjske uzorke i uzorke iz okoliša poput vode i zemlje te analizira koncentraciju metala u raznim proizvodima, lijekovima, kozmetičkim proizvodima, hrani i drugdje.

Evo popisa cjepiva koja su podvrgnuta analizi:

1. Afluria 2015/16 [cjepivo protiv gripe],
2. Bexsero [antimeningokokno cjepivo B pod dodatnim praćenjem] ,
3. Cervarix [dvovalentno cjepivo protiv HPV-a],
4. Gardasil [četverovalentno cjepivo protiv HPV-a],
5. Gardasil 9 [devetvalentno cjepivo protiv HPV-a],
6. Hexyon [novo šestvalentno cjepivo pod dodatnim praćenjem] ,
7. Influvac 2016/2017 [cjepivo protiv gripe] ,
8. Menjugate [cjepivo protiv meningokoka grupe C] ,
9. Menveo [konjugirano cjepivo protiv meningokoka grupe A, C, W135 e Y+
10. Neis-Vac C [cjepivo protiv meningokoka grupe C],
11. Prevenar 13 [13-valentno cjepivo protiv pneumokoka] ,
12. Rotarix [cjepivo protiv rotavirusa],
13. Rotateq [cjepivo protiv rotavirusa],
14. Synflorix [cjepivo protiv gripe],
15. Tetanol Pur [cjepivo protiv tetanusa],
16. Tetanus Impfstoff Mérieux [cjepivo protiv tetanusa]

(fotoizvor: autismovaccini.org)

Sva ova cjepiva testirana u Njemačkoj pokazuju (Mikroanaliza1 i Mikroanaliza2 PDF) još jednom da se rabe onečišćena cjepiva koja ne prolaze dovoljnu provjeru sigurnosti. Postupak koji se ovdje rabio različit je od onog koji je proveden u laboratoriju Nanodiagnostics u Italiji. Naime, ovdje se ne vide čestice već atomi raspršeni u ampulama cjepiva. Radi se o tvarima koje su, iako mogu ponekad imati jednak kemijski sastav, fizički potpuno različite.

Dok je za atome i molekule u toksikologiji poznata toksičnost, nanočestice su fragmenti krute tvari koje se, osim što imaju površinsku kemijsku toksičnost, smatra onim što zapravo i jesu: strana tijela koja, dakle, imaju inflamatorni učinak neovisno od kemijskih elemenata koji ih sačinjavaju.

Ovaj je učinak u izvorištu svih nanopatologija, odnosno bolesti, bez obzira što se radi o iznimno malim česticama s prefiksom "nano", koje mogu imati vrlo teške posljedice, posebno kad se radi o cjepivima, na centralni živčani sustav i moždane aktivnosti povezane s kognicijom i ponašanjem.

Bez obzira radi li se o molekulama, atomima ili nanočesticama, ništa se od toga ne može tolerirati u otopinama za injektiranje. Pogotovo onima koje se daju vrlo maloj djeci.

Može se zaključiti da su rezultati analize laboratorija Nanodiagnostics i laboratorija Micro Trace Minerals komplementarne. Stoga se više ne može ignorirati spoznaje toksikologije: otrovi djeluju u sinergiji, zbroj "jedan plus jedan" može značiti vrlo visok broj otrova sadržanih u cjepivima.

Prijevod: Suzana Peša Vučković

Izvor: Germania, analizzate 16 fiale di vaccini: tutte inquinate!

Releated

Kalendar cijepljenja 2022-2024.

Prema Trogodišnjem programu obveznog cijepljenja u Republici Hrvatskoj u 2022-2024. godini obvezno je  cijepljenje protiv 11 bolesti: difterije tetanusa hripavca dječje paralize ospica zaušnjaka rubeole tuberkuloze hepatitisa B bolesti izazvanih s Haemophilus influenzae tipa b pneumokokne bolesti. Program obveznog cijepljenja u Hrvatskoj 2022-2024. Od HZJZ-a pribavili smo podatak o nazivu cjepiva, imenu proizvođača i serijskom broju cjepiva koja […]

Prof. DENIZA MARASOVIĆ: “Iako se broj logopeda povećava, povećava se i broj djece s teškoćama…”

Liste čekanja su sve dulje, tako da se i u privatnim kabinetima čeka između šest mjeseci do više od godine dana. Jedino rješenje je otkrivanje i otklanjanje, ukoliko je moguće, uzroka tih poremećaja. Naravno, to je dugotrajan proces poštenih i ozbiljnih istraživanja i analiza, ističe za Zadarski tjednik, prof. Marasović… Sve se više roditelja suočava […]