Intervju s dr. Stefanom Montanarijem na temu cjepiva

Donosimo intervju s dr. Stefanom Montanarijem (* 1) objavljen na portalu Attivo.tv te u nastavku pripadajući transkript intervjua:

Vi ste doktore Montanari analizirali mnoga cjepiva. Istina?

Da.

Zašto ste se toga prihvatili?

Sa Sveučilišta u Parmi došla je prije nekoliko godina studentica koja je za svoj diplomski rad trebala napraviti nano-patološku analizu cjepiva. To znači potražiti moguća onečišćenja u cjepivima. Nismo očekivali da ćemo išta naći jer otopine za ubrizgavanje iglom morale bi biti savršeno čiste, proizvedene u čistim prostorima, strogo kontrolirane i po nekoliko puta. A zapravo smo našli vrlo zanimljive stvari.

Što ste našli?

Sveukupno smo analizirali 24 cjepiva. Jedan dio sa studenticom, a dio kasnije bez nje jer nas je problem zaintrigirao. U svih 24 cjepiva, različitih proizvođača, za zaštitu od različitih bolesti, pronašli smo prašinu: zrnca nano i mikro čestica anorganskih, bionerazgradivih i bionekompatibilnih tvari. To apsolutno nije smjelo biti ondje.

Što te tvari uzrokuju?

Mogu uzrokovati! S obzirom da se radi o zaista maloj količini, obično se ne dogodi reakcija koja se dade primijetiti kliničkim pregledom. Ali budući da ih krv prenosi po cijelom tijelu, ovdje se radi o pitanju sreće ili „peha“, one MOGU dospjeti i do mozga i izazvati bolesti među kojima i autizam.

U kojem postotku?

To je vrlo teško reći jer se zaista radi o lutriji, sreći. No trebalo bi napraviti jako velika istraživanja, imati na raspolaganju stotine tisuća osoba koje se cijepi i pratiti njihove reakcije. Međutim do takve statistike nije moguće doći jer ako se takva istraživanja ponekad i provedu, onda se rezultati skrivaju i ne objavljuju ili falsificiraju.

Stefano_Montanari_wikimedija.org_400 Stefano Montanari (izvor: wikimedia.org)

Obavijestili ste proizvođače cjepiva o svojim rezultatima?

Naravno! Razgovarao sam s mnogim proizvođačima, domaćima i stranima. Među njima i sa proizvođačem Gardasila. Gardasil se danas jako promiče kao zaštita od HPV-a koji je jedan od virusa koji može uzrokovati rak grlića maternice, rak koji se relativno lako može liječiti na druge načine. Analizom ovog cjepiva našao sam čestice olova, bizmuta, željeza, tvari koje nipošto ne bi smjele biti u cjepivima. Obavijestio sam proizvođača, otputovao sam u Rim, snimljen je i intervju za TV koji nikad nije prikazan. Zapravo se nije dogodilo ništa! Ali me je dva puta ispitivala policija. Jednom, 2011. godine u Rimu, i drugi put, ovdje u mom laboratoriju 2013. godine. Iznio sam im sve što sam pronašao, predao im svu dokumentaciju, ali oni nisu učinili ništa!

Zašto nije prikazan TV intervju koji ste snimili?

Zato što je proizvođač zabranio prikazivanje Mediasetu prijeteći milijunskim kaznama ako se intervju objavi bez njegove dozvole. Da bi izbjegla probleme, TV Mediaset odlučila je ne prikazati ga.

Za dijeljenje takvih informacija ne trebaju nam dozvole.

Da, znam da ne trebaju, ali Zavod za zdravlje trebao se pokrenuti, a kad sam ja obavijestio Zavod o ovome, oni su jednostavno odgovorili, i to kroz drugi intervju prikazan u emisiji Salvagente, da ta istraživanja nemaju nikakvu vrijednost. Čudno, jer ovaj laboratorij je jedan od važnijih u Europskoj uniji, a to potvrđuje i Europska komisija. U istoj emisiji i proizvođač je izjavio da su rezultati našeg laboratorija nelegitimni.

Prijevod: Suzana Peša Vučković

  • Izvor: Vaccini Intervista al Dott Stefano Montanari esclusiva censurata dalle televisioni italiane dietro (gornji video!)
  • (* 1) Dr. Stefano Montanari završio je studij farmacije 1972. na Sveučilištu u Modeni u Reggio Emiliji, a zatim je bio tehnički savjetnik u nekoliko talijanskih i stranih tvrtki. Od ožujka 2004. je znanstveni ravnatelj u tvrtci Nanodiagnostics Modena, u kojoj se zajedno sa suprugom bavi znanstvenim savjetovanjem u području medicine, industrije i ekologije, te obavlja istraživanja bolesti uzrokovanih prisustvom nanočestica teških metala i drugih patogenih tvari u ljudskom tijelu. Jedan je od autora na portalu "autismo e vaccini" koji podupire moguću vezu između autizma i cjepiva.

Releated

Foto izvješće s uspješne hrvatske premijere filma Vaxxed II i promocije knjige dr. sc. Danijela Grgičina „Cijepanje cjepivom- dualnost“

U subotu 14. svibnja 2022. u kino dvorani “Sv. Juraj” (Kaštel Sućurac) s početkom u 17 sati održali smo prikazivanje svjetski poznatog dokumentarnog filma Vaxxed II. Zainteresirana publika je u filmu imala priliku čuti vrlo zanimljive informacije iz usta roditelja i liječnika koji razotkrivaju cijeli spektar narušenog zdravlja djece koje je nastupilo nakon cijepljenja. Svaki […]

Hrvatska premijera dokumentarca “Vaxxed 2: The People’s Truth”

Hrvatska udruga roditelja aktivista (HURA) poziva vas na hrvatsku premijeru dokumentarca “Vaxxed II: The People’s Truth” koja će se održati 14. svibnja 2022. u kino dvorani “Sv. Juraj” (Kaštel Sućurac) s početkom u 17 sati. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i dođite čuti važne informacije te razmijeniti iskustva – besplatno! Danas je više nego ikada […]