Gostovanje predsjednice HURA-e u RTL Direktu

Snimku emisije RTL Direkta prenosimo u cijelosti, neizmijenjenu, a bila je emitirana sinoć, 16.9.2021., kada je predsjednica naše udruge, dr. sc. Alma Demirović, dr. med., uživo pričala s voditeljicom Mojmirom Pastorčić: LINK VIDEO-a 

Najvažniji dio zaključka jedne od rijetkih meta-analiza istraživanja o učinkovitosti mjera promocije cjepiva prepisujemo:

„...poruke koje presnažno zagovaraju vakcinaciju mogu biti kontraproduktivne, te ojačati nepovjerenje kod onih koji već osjećaju otpor prema cjepivima”.

Stoga nas ne čudi da je, kao reakciju na prilog u sklopu emisije RTL Direkta, na portalu Crodex.net osvanuo članak sljedećeg naslova:

Alma Demirović ”uništila” Mojmiru Pastorčić!

Hvala Vam na podršci, doista, iako se sinoć nije odigrala "utakmica" između Mojmire i Alme, nego javna razmjena mišljenja, koju su hrvatski građani - i poneki neovisni portali - dočekali kao suha zemlja kišu.

Nadamo se da je gospođa Pastorčić doista razumjela problematiku koju javnozdravstveni sustavi postavljaju pred svoje građane te da će drugi put razmisliti prije nego cijepi svoga psa.

Posebno se zahvaljujemo osobi u montaži emisije koja je pravovremeno stavila natpis "Neovisna znanost je naša znanost" s prošlogodišnjeg Festivala slobode, u trenutku kada je Alma Demirović naglasila da je jedino rješenje da se konačno počnu uvažavati neovisne znanstvene spoznaje.

Vidimo se na Festivalu slobode 2.0 ovu subotu, 18.9.2021., u 15:00 sati!

People in circle
Poziv na festival 18.9. u 15 sati

Releated

Foto izvješće s uspješne hrvatske premijere filma Vaxxed II i promocije knjige dr. sc. Danijela Grgičina „Cijepanje cjepivom- dualnost“

U subotu 14. svibnja 2022. u kino dvorani “Sv. Juraj” (Kaštel Sućurac) s početkom u 17 sati održali smo prikazivanje svjetski poznatog dokumentarnog filma Vaxxed II. Zainteresirana publika je u filmu imala priliku čuti vrlo zanimljive informacije iz usta roditelja i liječnika koji razotkrivaju cijeli spektar narušenog zdravlja djece koje je nastupilo nakon cijepljenja. Svaki […]

Hrvatska premijera dokumentarca “Vaxxed 2: The People’s Truth”

Hrvatska udruga roditelja aktivista (HURA) poziva vas na hrvatsku premijeru dokumentarca “Vaxxed II: The People’s Truth” koja će se održati 14. svibnja 2022. u kino dvorani “Sv. Juraj” (Kaštel Sućurac) s početkom u 17 sati. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i dođite čuti važne informacije te razmijeniti iskustva – besplatno! Danas je više nego ikada […]