Dvojica bivših Merck & Co. Inc. znanstvenika optužuju toga proizvođača cjepiva

Brendan Pierson izvješćuje:

Dvojica bivših Merck & Co. Inc. znanstvenika optužuju proizvođača zbog falsificiranja ispitivanja svog cjepiva za parotitis (mumps), izjavljeno je tijekom podnošenja tužbe u ponedjeljak o tome kako Merck odbija odgovoriti na pitanja o učinkovitosti cjepiva.

Odvjetnici u Konstantina Cannonu, koji predstavljaju znanstvenike, zamolili su sutkinju Lynne Sitarski nadležnu za Eastern District of Pennsylvania da naloži Mercku odgovaranje na njihov zahtjev, a kojim se od te tvrtke traži dostava informacije o djelotvornost cjepiva u postotku.

Umjesto odgovora na pitanje, u pismu se navodi, Merck je dosljedno dvosmislen, koristeći "cut-and-paste" odgovore i izjavljuje da ne može pokrenuti novo kliničko ispitivanje kako bi se utvrdila sadašnja učinkovitost, pružajući samo podatke od prije 50 godina.

"Mercku ne bi trebalo biti dopušteno ukazivanje da je jedan od glavnih argumenata njihove obrane njihova izjava da cjepivo ima visoku učinkovitost, a koji je tako precizno napisan na svakoj naljepnici samog proizvoda, ukoliko sama obrana odbija odgovoriti na pitanje kolika je ta djelotvornost zapravo," navodi se u pismu.

* Pogledajte više na: http://vaccineimpact.com/2015/vaccine-whistleblowers-file-to-compel-merk-to-respond-to-federal-lawsuit/#sthash.7r3lhg0x.dpuf

adorable-20381_640

Dr. Bernard Dalbergue je priznao da je Gardasil kao cjepivo bezvrijedno

Tijekom nedavnog intervjua s francuskimm časopisom Principes de Sante, dr. Bernard Dalbergue je priznao da je Gardasil kao cjepivo bezvrijedno i da ne samo da ne štiti od raka vrata grlića maternice, već također izlaže pojedince riziku od paralize, encefalitisa, Guillain-Barreovog sindroma i drugih mentalnih bolesti.

* Izvor: http://anticorruptionsociety.com/2015/03/02/cdc-who-and-big-pharma-a-network-of-corruption/

14562466551_499652071c_z

Stopa smrtnosti od ospica u SAD-u već je pala za oko 98% prije uvođenja cjepiva

Tijekom 1800-ih godina, ospice su bile značajan uzrok smrti. Epidemija se događala svakih nekoliko godina izazivajući veliki priljev djece u lokalne bolničke odjele. U Glasgowu, (Škotska, Velika Britanija) od 1807. do 1812. na ospice se odnosilo 11% svih smrtnih slučajeva. U godinama od 1867. do 1872., 49% djece u pariškom sirotištu je umrlo od ospica.

Od sredine do kraja 1800-ih godina broj umrlih od svih zaraznih bolesti, uključujući ospice, počeo je opadati. Do 1930. u Engleskoj i SAD-u vjerojatnost da djeca umru od ospica pala je na 1-2 posto. Cjepivo iz mrtvog virusa ospica (KMV) upotrebljava se u SAD-u od 1963. Ono što možda niste čuli, jest da je 1963. godine stopa smrtnosti od ospica u SAD-u već pala za oko 98%.

* Pogledajte više na: http://www.vaccinationcouncil.org/2014/06/24/measles-and-measles-vaccines-fourteen-things-to-consider-by-roman-bystrianyk-co-author-dissolving-illusions-disease-vaccines-and-the-forgotten-history/#sthash.Fm6VUAGM.dpuf

14027415055_5c9248a3f1_z

Jim Carrey je na Twitteru napao obvezno cijepljenje djece u Kaliforniji i guvernera koji ga je odobrio

Hollywoodski teškaš Jim Carrey je na Twitteru objavio svoje mišljenje o najnovijem zakona u vezi obveznih cijepljenja u Kaliforniji, prozivajući guvernerovu podršku takvim prisilama kao suprotnost američkim vrijednostima.

"Kalifornijski guverner kaže da trovanju još više djece živom i aluminijem putem obveznih cjepiva", Carrey je napisao. "Ovaj korporativni fašista mora biti zaustavljen."

* Pogledajte više na: http://www.wnd.com/2015/07/jim-carrey-mandatory-vaccinations-fascist/#QUsHzv4TSiyBsJt6.99

Veliko povećanje broja autističke djece u Vijetnamu poslije početka korištenja zapadnih cjepiva

Saigon Tiep Thi novine u srijedu su objavile studiju Nacionalne pedijatrijske bolnice u kojoj se navodi da je broj djece s autizmom dijagnosticiran u Hanoi na bolničkom Odjelu za fizioterapiju u 2007. godini bio 50 puta veći nego u 2000. godini.

* Izvor: http://www.thanhniennews.com/health/autism-on-the-rise-in-vietnam-conference-3207.html

U Koreji je svako tridesetosmo dijete autistično

Koreja je još zemlja u kojoj je stopa autizma porasla od uvođenja programa cijepljenja. Stopa autizma iznosi 1:38.

* Izvor: http://www.autismsupportnetwork.com/news/new-study-finds-autism-rates-south-korea-now-1-38-children-38994322

Releated

Foto izvješće s uspješne hrvatske premijere filma Vaxxed II i promocije knjige dr. sc. Danijela Grgičina „Cijepanje cjepivom- dualnost“

U subotu 14. svibnja 2022. u kino dvorani “Sv. Juraj” (Kaštel Sućurac) s početkom u 17 sati održali smo prikazivanje svjetski poznatog dokumentarnog filma Vaxxed II. Zainteresirana publika je u filmu imala priliku čuti vrlo zanimljive informacije iz usta roditelja i liječnika koji razotkrivaju cijeli spektar narušenog zdravlja djece koje je nastupilo nakon cijepljenja. Svaki […]

Hrvatska premijera dokumentarca “Vaxxed 2: The People’s Truth”

Hrvatska udruga roditelja aktivista (HURA) poziva vas na hrvatsku premijeru dokumentarca “Vaxxed II: The People’s Truth” koja će se održati 14. svibnja 2022. u kino dvorani “Sv. Juraj” (Kaštel Sućurac) s početkom u 17 sati. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i dođite čuti važne informacije te razmijeniti iskustva – besplatno! Danas je više nego ikada […]