Cijepljenje i kritičko mišljenje (video) – “Umjesto da objektivno i neovisno istražujete, nas roditelje ismijavate, omalovažavate i vrijeđate!?”

Dragi Bruno, Ante, Borise, Inoslave, drage Sanja i Ana, ali i svi ostali koji ste nas ovih dana ismijavali u medijima, omalovažavali nas i vrijeđali ispod svakog ljudskog, a nadasve novinarskog dostojanstva, nazvavši nas debilima, idiotima, reptilima (?!) .

Mi smo majke i očevi čiju ste djecu u svojim tekstovima determinirali kao neosporno vlasništvo društva, dakle i svakoga od vas ponaosob, s kojim društvo, pa tako i vi, možete raditi što vas je volja i za to ne snositi nikakvu odgovornost.

Paradoksalno je da nas optužujute da smo svoj propitkujući i kritički stav prema bilo kojoj represiji i uskraćivanju ljudskih prava, kao i zaštiti prava svakog roditelja na slobodni i informirani pristanak, osobito kada su u pitanju njihova djeca, izgradili na petominutnom google istraživanju, a sami se niste potrudili niti približno toliko vremena izdvojiti za objektivno i neovisno istraživanje kontroverzne teme kao što je zakonska obveza cijepljenja.

U svojim ste se tekstovima, koje ste orkestrirano zadnjih dana pisali kako biste zaslužili honorar kod svojih poslodavaca, prostački i besramno isprostituirali pred javnim mnijenjem, postavljajući se pritom superiorno i fašistički nad onima čije pravo na slobodu mišljenja i kritičko razmišljanje ne priznajete, zanemarujući pritom neke od osnovnih novinarskih načela, a to su važnost vjernog i objektivnog prikazivanja teme, pri čemu različiti pristupi i mišljenja moraju biti primjereno zastupljeni. Usputno vrijeđanje koje ste pritom provodili, stvar je, pak, vašeg kućnoga odgoja.

S obzirom na to da ste, kao i često puta ranije, zakazali ne provevši vlastito neovisno istraživanje, ukazat ćemo vam na neke lako provjerljive činjenice koje ste u svojim kolumnama, iz pukog neznanja i/ili neinformiranosti ili pak namjerno, propustili spomenuti. Da ste se pridržavali svega prije spomenutog, vjerojatno niti ne biste vrijeđali svoje neistomišljenike i nazivali ih debilima, idiotima, reptilima. Time bi svaka javna rasprava na ovu temu svakako bila konstruktivnija, ali vi ste to opetovano onemogućili zlorabivši svoju važnu, a trebalo bi biti i časnu ulogu u našem društvu, pri čemu, nažalost, niste objektivno informirali javnost.

Pokušali smo u 6 minuta obraditi suštinu problematike koju ste vi u potpunosti zanemarili i izostavili dok ste pisali hvalospjeve o neupitnoj opravdanosti zakonske prisile cijepljenja temeljene na već otrcanoj dogmi "najvećeg medicinskog postignuća u povijesti" koja je tijekom godina razvidno sve više puna vrlo ozbiljnih pukotina, afera i sukoba interesa, a da ste pritom, prilikom stvaranja svog kritičkog mišljenja, potpuno ignorirali neupitnu prisutnost i važnosti sociološkog i pravnog momenta. Ne, suština ove teme ne temelji se na "chemtrailsima", niti Pernarovim stavovima ili izjavama, niti reptilima, kako sugerira i implicira gospodin Bruno. Ona se temelji na narušenim životima brojnih obitelji, vlastitim iskustvima roditelja čija su djeca pretrpjela brojne štete za koje društvo nije preuzelo odgovornost ni na koji način.

Obrađivanje ove važne i kompleksne političke, pravne, sociološke i medicinske teme koja se tiče zdravlja naše djece, zahtijeva ipak puno više poštovanja i izdvajanje znatno više vremena za objektivno istraživanje umjesto "copy-paste" obrasca na kojem ste temeljili i temeljite svoje pisane osvrte. Stoga pogledajte naš simpatični filmić u kojem ukazujemo na neke od činjenica na kojima temeljimo svoje kritičko razmišljanje i propitkivanje. I možda Vam postane malo jasnije zašto više nećemo šutke promatrati daljnje kršenje prava naše djece i nas, njihovih roditelja.

U potpisu:

Mame i tate koji propitkuju i kritički razmišljaju s ciljem najbolje zaštite svoje djece.

Releated

UPALA SRČANOG MIŠIĆA NAKON CIJEPLJENJA DJECE PROTIV COVIDa – OPREZ! DJEČACI SU POSEBNO RANJIVA SKUPINA

Svjesni smo nepregledne količine informacija kojoj ste izloženi. Zato smo za vas izdvojili i preveli nešto jako važno, nešto što vašem djetetu neposredno može spasiti život. Slijedi petnaestominutni isječak iz epizode 221 TheHighWire u kojemu su izneseni neki od detalja sastanka američkog Savjetodavnog odbora za imunizaciju (ACIP). ACIP odbor je imao prilike jasno čuti podatke […]

Podsvjesna manipulacija mase ili kako nam mediji peru mozak

Za početak ćemo krenuti od osnova i medijske manipulacije, a nakon što obiđemo neke osnovne stvari – vidjet ćemo glavne odrednice društvenog inženjeringa, genije koji su osmislili manipulaciju i pozadinu simbolike kao prakse. Ovdje se govori o tehnikama manipulacije javnog mnijenja koje je dijagnosticirala Dr. Cynthia Boaz, asistentica profesora političkih znanosti na Sonoma sveučilištu i […]