ZASTRAŠUJUĆE: Alfie je otrovan cjepivom, a potom u bolnici “legalno eutaniziran”!

"Alfie je dijete koje je od šestog mjeseca svog života hospitaliziran, nakon što je netom po cijepljenju dobio teške epileptične napadaje. Alfie je dijete bez dijagnoze, "zdravo dijete" koje se, prema službenom objašnjenju struke, iznenada "neobjašnjivo" razboljelo. (iako se u "uputi o lijeku" primljenog cjepiva kao moguće nuspojave, između ostalih, navode i epileptični napadi).

Od tada je "na liječenju" raznim medikamentima te prikopčan na respirator i prije nekoliko dana odlukom suda s njega iskopčan jer je "neizlječivo bolestan". Bolnica je tužila roditelje jer su dijete htjeli odvesti dalje na liječenje i odlukom suda oduzela im skrbništvo.

(fotoizvor: teklic.hr)

Alfie je iskopčan s respiratora, no na opće čuđenje svih nastavio je samostalno disati! Međutim, bolnica mu uskraćuje hranu, vodu i kisik jer je, eto, odluka suda da ga se eutanizira pravomoćna i Alfie doslovno mora umrijeti.

Zbog kontroverzne situacije, ovo je postao međunarodni incident u kojem se čak Italija kao samostalna država (koja nema nikakve veze ni s Alfijem ni s njegovim roditeljima) uključila želeći spasiti život ovom djetetu te je po hitnom postupku dala državljanstvo malenom Alfiju i želi o njemu preuzeti brigu i liječiti ga, međutim almighty UK uz policijsku pratnju "čuva" dijete u bolnici ne želeći ga niti dati roditeljima niti predati Italiji (čiji je državljanin već nekoliko dana) i pružiti mu šansu za daljnje liječenje i život! Ovo je očiti "medical kidnapping" i legalna eutanazija djeteta! I nije prva u UK!"

Ovako je 26. travnja 2018. godine na sažet, jednostavan i istinit (za razliku od  mainstream medija, koji su uglavnom prešutjeli cijepljenje kao uzrok bolesti) način slučaj malenog Alfiea, koji je uzburkao javnost ne samo u Velikoj Britaniji već i u čitavom svijetu, predstavila predsjednica Hrvatske udruge roditelja aktivista (HURA) Ivana Delaš. Dva dana prije nego li je Alfie preminuo u brinaskoj bolnici Alder Hey! Usprkos molbi njegovih roditelja i brojnih Britanaca, kao i potpisnika peticije iz čitavog svijeta, pa čak i molitvi pape Franje, da o sudbini djeteta odluče njegovi majka i otaca i da ga se izmjesti u bolnicu koja je izrazila namjeru i dalje se boriti za njegov život!

U nizu neovisnih napisa o ovome slučaju, prenosimo i naglaske (s popratnim ilustracijama) iz članka Alfie Evans je otrovan cjepivom i onda su ga u bolnici izgladnili do smrti jer britanska vlada ne isplaćuje odštetu do 2 godine! Alfie je za 14 dana trebao napuniti 2 godine!, kojeg je objavio portal Istinom protiv laži kao prijevod napisa Jima Stonea iz Velike Britanije:

"Alfie Evans je rođen sasvim normalno i obolio je s godinu dana nakon što je primio šest cjepiva u jednom posjetu liječniku. Cjepiva su potaknula auto-imunološki poremećaj koji je prouzročio da njegov imunološki sustav uništi njegov mozak. Oni kažu da je imao neispravne gene koji su to prouzročili, ali to je njihovo jednostrano univerzalno opravdanje koje koriste svaki put. Oni uvijek optužuju "neispravne gene".

Neporeciva činjenica: Britanska vlada doista neće isplatiti odštetu ako dijete umre prije druge godine, a Alfie je trebao napuniti dvije godine za 14 dana. Britanski trolovi očajnički pokušavaju tvrditi da nema dvogodišnjeg minimuma. Oni lažu.

Na dnu se vidi limit od 2 godine što je dokaz genocidne britanske politike (screenshot s njihove državne WEB stranice)

ČINJENICE: Cjepiva su uništila Alfie Evansa i prouzročila uništenje mozga, (sva djeca se sada uništavaju cjepivima, koja su zapravo oružje za eugeniku) i oni koji ga uzmu u najgorem slučaju umiru poput Alfieja. Alfie nije umro od samog cjepiva, umro je zato što su mu uskratili hranu. Uskratili su mu hranu, jer bi on sa dvije godine imao pravo na odštetu! Oni nisu htjeli dopustiti da se to dogodi.

Ne mislim da je britanska vlada bila zabrinuta zbog isplate za štetu, i oni bi vjerojatno platili, jer je to visoko profilirana priča. Britanska vlada je zapravo bila zabrinuta, jer je to bilo tako očito oštećenje zbog cjepiva i oni ne žele da netko istražuje oružje koje oni žele nastaviti koristiti protiv djece. ...

Da, Alfie, dijete koje je bilo uništeno cjepivom je bilo sasvim normalno prije nego što je primio šest cjepiva u jednom danu, onda su njegovim roditeljima rekli da je "umro zbog neispravnih gena", a zatim, dva tjedna prije nego što je trebao ispuniti dob potrebnu za isplatu štete zbog cjepiva, on je umro samo zato što je policija čuvala ulaz u bolnicu da se ne dozvoli dostava hrane, i da se ne dozvoli Alfieju da bude nahranjen, a oni su ga ubili tako što su ga nasilno spriječavali da se hrani sve do smrti.

Umro je za četiri dana! Uništili su ga s namjerno sabotiranim cjepivima, a kada nije umro dovoljno brzo (nakon što su ga bili skinuli s uređaja za održavanje života) jednostavno su ga ubili tako da su ga prestali hraniti!

Neutješni Alfievi roditelji - dijete je bilo normalno dok nije odjednom primilo dozu od 6 cjepiva!"

Releated

UPALA SRČANOG MIŠIĆA NAKON CIJEPLJENJA DJECE PROTIV COVIDa – OPREZ! DJEČACI SU POSEBNO RANJIVA SKUPINA

Svjesni smo nepregledne količine informacija kojoj ste izloženi. Zato smo za vas izdvojili i preveli nešto jako važno, nešto što vašem djetetu neposredno može spasiti život. Slijedi petnaestominutni isječak iz epizode 221 TheHighWire u kojemu su izneseni neki od detalja sastanka američkog Savjetodavnog odbora za imunizaciju (ACIP). ACIP odbor je imao prilike jasno čuti podatke […]

Podsvjesna manipulacija mase ili kako nam mediji peru mozak

Za početak ćemo krenuti od osnova i medijske manipulacije, a nakon što obiđemo neke osnovne stvari – vidjet ćemo glavne odrednice društvenog inženjeringa, genije koji su osmislili manipulaciju i pozadinu simbolike kao prakse. Ovdje se govori o tehnikama manipulacije javnog mnijenja koje je dijagnosticirala Dr. Cynthia Boaz, asistentica profesora političkih znanosti na Sonoma sveučilištu i […]