Ubili su ga! Cjepivima, krivim dijagnozama, radi sudskog presedana, izgladnjivanjem, smrtonosnom injekcijom!

Ubili su ga!

Očaj zbog nemoći, tuge i boli. Nemojte govoriti da ne plačem nego plačite sa mnom jer mi smo svi krivi.

Novac i moć su ubojice, a mi smo suučesnici.

28. travnja 2018. je dan kada su svi anđeli sišli s neba i plakali s nama i zbog nas. Nema pomoći, ubili su ga! A mi smo gledali. I šutjeli.

Vratimo se na početak. Dana 9. svibnja 2016. rodio se u Liverpoolu jedan posve zdrav, savršen dječak po imenu Alfie Evans.

Po programu cijepljenja, 11. srpnja 2016. Alfie dobiva 8 cjepiva u 3 injekcije i jedno oralno. Infanrix, IPV, Hib, Prevenar, Bexsero i Rotavirus.

Odmah nakon cijepljenja kod njega je uočena “škiljavost”, odnosno pojava strabizma (“bježanje oka”, jedna od nuspojava cjepiva).

Čitajući pravomoćnu presudu možemo pratiti pojavu prvih simptoma i kako se razvijala degenerativna bolest mozga kod malog Alfija.

Nadalje, Alfie dobiva 9. rujna 2016. sedam cjepiva. Infanrix, IPV, Hib, Rotarix.

Nakon toga Kate (majka) navodi da se dijete sve manje smije i previše spava. Toliko je spavao da se Kate počela brinuti i često ga je sama morala buditi. Zabrinjavalo ju je što Alfie sve manje reagira na okolinu i više se ne trudi dohvatiti igračke. Pomislili su da dijete možda ne vidi.

Sve nabrojeno upućuje na teške nuspojave od cjepiva no pedijatri to ne primjećuju.

Dana 18. studenog 2016. opet prima 7 cjepiva. Infanrix, IPV, Hib, Prevenar 13, Bexsero.

Sada je već i pedijatrima bilo očito da dijete zaostaje u razvoju te dobija epileptične napadaje. Dječaku se stanje pogoršava, završava u bolnici Alder Hey, u komi.

Dana 30. studenog 2016. MRI sken mozga i kralježnice pokazuje razvoj djeteta na razini od 6 tjedana do 2 mjeseca. Zaključuju da ne mogu ustanoviti koja je dijagnoza ni koji uzrok. N e p o z n a t o.

 

Eksperiment nije uspio. Cjepiva su ga skoro uništila no dječak se i dalje bori. Spojen je na aparate za održavanje života i tako biva mjesecima.

Iz presude doznajemo da je dječak imao encefalopatiju (nuspojava cjepiva navedena od proizvođača). Uz niz strašnih dijagnoza imao je i apneju (nuspojava cjepiva) te vjerujem da nije tada bio u bolnici umro bi vjerojatno tiho u snu i postao još jedan misteriozan slučaj SIDS-a.

Mladi roditelji, Kate i Thomas, trude se na sve moguće načine dovesti stručnjake da pregledaju dječaka. Cijele dane provode uz njegovu postelju ne prepuštajući se tuzi i ne pristajući na poraz. Čitaju mu, puštaju glazbu, pričaju, maze i paze, puni ljubavi i pozitivne energije.

Dolazi iznenada do zaokreta. Bolnica Alder Hey u Liverpoolu odlučuje da nema pomoći malom dječaku, da je dijete “Brain Death” te da bi bilo najbolje da se prekine s održavanjem života.

Da, dobro ste pročitali, u njegovom interesu bi bilo da ga, jelte, ubiju! Kate i Tom su zgroženi. Ne prihvaćaju to kao opciju i bolnica ih tuži.

Međutim, u sudskom procesu roditelji gube skrbništvo nad svojim sinom. On postaje vlasništvo bolnice i bolnica je odlučila, iako je dokazano testovima da dijete ne trpi bolove i da pomiče okicama, da je njegov mozak mrtav i da nema potrebe umjetno ga držati na životu.

Mislite da ste sada zgroženi? Čitajte dalje.

Tijekom suđenja Alfija pregledava prof. Haas koji smatra da bi neka neurološka rehabilitacijska ustanova mogla biti dobra za njega te zaključuje da možda postoji tretman kojim bi se moglo pomoći Alfiju ali da on trenutno nije upoznat s istim.

Dolazimo do apsurdnog dijela. Bolnica Alder Hey ne zna dijagnozu i ne zna kako pomoći dječaku, no sud ne dopušta premještaj Alfija u drugu bolnicu, ustanovu, a kamoli u drugu zemlju!

Sudac Hayden odlučuje da je opasno za dijete da putuje avionom jer bi mogao umrijeti te ne dopušta nikakav premještaj! U interesu djeteta je da se skine s respiratora i da dobije injekciju koja će mu zaustaviti srce. Da, tako piše u presudi.

Cijeli svijet gleda i šuti. Žalba Alfijevih roditelja je odbijena na svim instancama. Roditeljima ne preostaje ništa drugo doli da mole javnost za pomoć te putem interneta pozivaju ljude da se uključe u njihovu borbu.

Tom, mladić koji ima samo 21 godinu, odlazi u posjet papi Franji u Italiju i moli za pomoć. Papa daje azil Alfiju i šalje helikopter po dječaka da ga prebace u bolnicu u Rim na daljnje liječenje. Međutim, policija ne dopušta izlazak dječaka iz bolnice i helikopter napušta Liverpool.

Muk.

Dana 23. travnja 2018. skidaju dječaka s aparata. Možete čuti vrištanje i moljenje roditelja, ne morate biti tamo.

A zatim, čudo. Afie diše. On diše samostalno iako je struka tvrdila da neće poživjeti više od 3 minute nakon skidanja s respiratora. Struka je pogriješila.

Alfie diše, cijeli svijet plače, svi su skupa u molitvi.

Iako je nemoguće da osoba koja je “brain dead” diše samostalno, svejedno su ustrajni u naumu da ga dokrajče.

Cijeli svijet gleda, mislite da ih je to spriječilo u okrutnosti?

Ne. Odlučuju djetetu od 23 mjeseca ne dati ništa za piti i jesti punih 24 sata. Čekaju da umre. Ali, Alfie diše.

Malenom počinju plaviti usne i prstići, a roditelji mu nekoliko puta daju umjetno disanje na usta da bi ga održali na životu. No, on živi. Nakon 24 sata i pritiska javnosti ipak mu daju hranu i piće.

No, i dalje nije kraj. Ne puštaju ga iz bolnice, ne dozvoljavaju da mu medicinsko osoblje pomogne.

Svi gledaju, cijeli svijet. I šute! Gdje je sad ČOVJEK? Gdje?!

Thomas izjavljuje da mu sina drže kao taoca, da ga želi odvesti kući i da odavno smatra da je dana KRIVA DIJAGNOZA! Moli Papu da dođe i vidi što se događa, moli Kraljicu da pomiluje dijete i ne dozvoli eutanaziju! Nikad hrabrije roditelje niste vidjeli, a samo im je 20 i 21 godina.

Dana 26. travnja 2018. Tom izjavljuje pognute glave da više neće davati izjave za medije i zahvaljuje se bolnici Alder Hey te da će pokušati skupa naći rješenje.

Ušutkali su ga. Uspjeli su!

Prekrasni dječak se borio punih 5 dana, no 28. travnja 2018. dobiva injekciju nepoznatog sastava, otkucaji srca mu padaju i nakon par sati, u 2 i 30 sati u noći, Alfie je umro.

Zašto, pitate se. Zašto je ovaj dječak morao umrijeti?

Dovoljno da pročitate naslove u medijima o bolnici Alder Hey. Godinama je imala bombastične naslove. Trgovina organima, “medical kidnapping, zadržavanje organa arbortiranih fetusa i umrle tisuće djece. Znate li koliko dođe zdrav organ jenog tako slatkog dječaka od niti dvije godine?

Ovaj “medical kidnapping” nije ni prvi ni posljednji, no iznimno je važan.

1. Cjepiva kao uzrok

Oštećenje od cjepiva se ne smije razotkriti, iako je jasno kao dan da su cjepiva bila uzrok njegovom neidentificiranom degenerativnom neurološkom stanju.

2. Drugi rođendan

Zašto ga baš tada žele skinuti s aparata? Alfie je 9. svibnja 2018. trebao napuniti 2 godine. Roditelji u UK ne mogu tražiti odštetu od države zbog cjepiva ako dijete ima manje od 2 godine.

Udahnite, izdahnute. Tri puta. Idemo dalje.

3. Eutanazija

Pravomoćna sudska presuda da se nad Alfijem izvrši eutanazija predstavlja pravni presedan u UK! Presedan je sudska presuda kojom je donijeta odluka o konkretnom predmetu, a koja istovremeno obvezuje sudove na jednako postupanje u budućim novim predmetima istog sadržaja. Najprisutnija je u engleskom pravu. Drugim riječima, eutanazija postaje legalna u Engleskoj, UK.

Eto zašto se skoro nitko od političara nije uključio u ovu borbu. Alfie je bio žrtveno janje. Sada, nakon presude i njegove smrti, otvoren im je put.

No, može li biti gore? Nekakav propali eksperiment?! Da.

4. Bill i Melinda Gates Foundation

“Research at the newly-built Centre for Infectious Diseases is funded by the Bill & Melinda Gates Foundation which was extended for another five years in 2016 when the Microsoft founder visited Liverpool.”

Odjel za zarazne bolesti u bolnici Alder Hey financiraju Bill i Melinda Gates. Nisu milijuni u igri. BILIJUNI su u igri.

Par poznat po gnjusnim eksperimentiranjem s cjepivima po cijelom svijetu. Dovoljno je spomenuti da ih je Vrhovni sud u Indiji tužio zbog ilegalnog testiranja HPV cjepiva 2014. na čak 16000 djece. Mnogo djece je oboljelo, a za neke je ishod bio fatalan.

Na drugom mjestu u Indiji vršili su eksperimentiranje na još 14000 ispitanika, djece, s drugim HPV cjepivom, također bez dozvole roditelja. Uz epilepsiju, glavobolje i razne druge simptome, dosta djevojaka je imalo kao posljedicu infertilnost (neplodnost).

5. Trgovina organima

Velika vjerojatnost postoji da je upravo to u pozadini, budući da je već otprije ta bolnica iz pakla povezana sa slučajevima prodaje organa.

Možete li podnijeti još ISTINE?

Dr. Paul A. Byrne (neonatologist, clinical Professor of Pediatrics) napisao je mnogo znanstvenih radova i tvrdi da je “Brain Death” čista laž! To zapravo ne postoji! Htjeli su zataškati transplantaciju srca dvoje djece koja je imala fatalan ishod i Harvard je izmislio “Brain Death”, a za isto zapravo nema znanstvenih dokaza.

Tvrdi da je ljudima kojima je dijagnosticirana “Brain Death” i koji se uzimaju za transplataciju organa, zapravo moguće pomoći i moguće je njihovo ozdravljenje.

Još jedna sitnica, ako niste znali, u RH svi smo donori osim ako niste potpisali da ne želite biti donor. Tako piše u Zakonu.

Danas, 9. svibnja 2018. sjetimo se Alfija koji je trebao slaviti svoj drugi rođendan u nekoj drugoj, sigurnoj bolnici, možda u Italiji. Mali borac. Zapalimo svijeću i zazovimo mir njegovoj duši.

Neka nam Kate i Tom oproste, jer nismo znali što (ne)činimo.

💜💙We are always #alfiesarmy 💙

T. P.

Izvori:

2-YEAR-OLD ALFIE IS FIGHTING TO STAY ALIVE AS UK HOSPITAL TRIES TO KILL HIM (video)

Tom Evans: We want to take Alfie home, April 26, 2018 (video)

What a father What a man (video)

Alfie Evans ‘ready to go to Italy’ says father (video)

BREAKING: The father of Alfie Evans gives what he says will be his ‘last interview’ (video)

My whole entire world I love you so much baby boy (video)

Bill Gates Faces Trial in India for Illegally Testing Tribal Children with Vaccines

Dr. Byrne – Jaw-dropping Discussion with one of the Founders of Neonatal/Perinatal Medicine (video)

Sudska presuda – Alfie Evans (PDF) 

Releated

Djeca koja su primila 3 miligrama ili više aluminija povezanog s cjepivom imala su najmanje 36% veći rizik od razvoja trajne astme?

Studija koju je financirala država i koja je objavljena u utorak, izvijestila je o “pozitivnoj povezanosti” između “izloženosti aluminiju povezanog sa cjepivom” i “stalne astme” kod djece u dobi od 24 do 59 mjeseci. Djeca u studiji koja su primila 3 miligrama ili više aluminija povezanog s cjepivom imala su najmanje 36% veći rizik od […]