“U prirodi nema cijepljenja”

“Ovih dana se vodi velika bitka za istinu: je li cijepljenje djece učinkovito, je li štetno, obolijevaju li osobe manje od zaraznih bolesti ako su cijepljene ili ako nisu, trebamo li se svake godine cijepiti protiv sezonske gripe…? Nažalost, zbog velike količine podataka i logičnih zaključaka koji iz tog proizlaze, naša udruga koja se naziva “Prirodna medicina” ne može biti nepristrana. 

U prirodi nema cijepljenja, cjepiva su prepuna umjetnih spojeva koja ne postoje u prirodi, a najčešći postupci cijepljenja (putem injekcija) zaobilaze prirodni unos tvari u organizam (putem želučano-probavnog trakta, udisanjem ili apsorpcijom preko kože). U ovom ću članku pokušati prenijeti istraživanja koja pružaju uvid u pravo stanje stvari.”

   (izvor: http://prirodna-medicina.hr)

Ističe to Darko Vujnović, predsjednik Udruge “Prirodna medicina” Zagreb, u napisu Utjecaj cijepljenja na bolesti današnjice, koji na osnovu brojnih i uglavnom stranih izvora o raznim istraživanjima učinaka cijepljenja ukazuje se da:

– cijepljenje ne štiti učinkovito od zaraznih bolesti (činjenica poznata mnogima iz iskustva);

– da su cijepljena djeca češće bolesna od necijepljene;

– da cjepiva sadrže fetusne stanice, tvari životinjskog podrijetla, teške metale, (bojne) otrove…;

– da cijepljenje nije zaslužno za iskorijenjivanje (bar nekih) zaraznih bolesti; …

i naposljetku potkrjepljuje zaključak doktorice imunologije Tetyane Obukhanych da je “vakcinacija jedna od najvećih izmišljotina kojima je znanost obmanula svijet”.

Releated