Priopćenje za javnost – Ivana Delaš kandidat za Europski parlament

Predstavljanje svih 12 kandidata na listi Živog zida za Europski parlament održano je dana 31. ožujka 2019. na terasi objekta LaGrma u Zagrebu.

Roditelji koji se okupljaju oko ideje cijepljenja uz poštivanje pozitivnih zakonskih propisa u svrhu očuvanja zdravlja svoje djece imaju svoga predstavnika na izborima za Europski parlament.

Ivana Delaš, dr. vet. med., na listi je Živog zida za Europski parlament.

Ivana Delaš sedma na listi Živog zida za Europski parlament

Ivana Delaš je u dvije godine volonterski obnašala dužnost predsjednice Hrvatske udruge roditelja aktivista (HURA), a poznata je po javnim nastupima na televiziji, okruglim stolovima i prosvjedima u kojima se zalagala za pravo na izbor prilikom cijepljenja.

Dugogodišnji rad u borbi za ljudska prava i temeljne slobode, tj. za pravo naše djece na zdrav život, ovime potencijalno može dobiti još veću snagu. Naime, ideja Živog zida je rotirati više predstavnika u Europskom parlamentu na način da svaki osvojeni mandat ne odradi samo jedna osoba, nego minimalno dvije.

Izbori će se održati u nedjelju, 26. svibnja 2019. godine.

Releated

[PREOKRET] Liječnici mogu prepisivati ivermektin i hidroksiklorokin za liječenje COVIDA-19, odlučio Državni odvjetnik Nebraske SAD-a

Svjedoci smo da se kao nikada do sada politika intenzivno miješa u odnos liječnika i pacijenta, određujući koga će i kako liječnici liječiti. Takvi politički propisi i protokoli često nemaju veze sa znanošću i medicinskom etikom, već je u pitanju nešto posve drugo. U pitanju su interesi pandemijskog marketinga koji se preko određenih struktura i […]