EUROPA TRPI ZASTRAŠUJUĆI PORAST BROJA SMRTNIH SLUČAJEVA MEĐU DJECOM od 755% otkako je EMA ODOBRILA CJEPIVO protiv COVID-a za DJECU?

Krajem kolovoza ekskluzivno je otkriveno da službene brojke o smrtnosti za Europu pokazuju šokantan porast od 691% u prekomjernoj smrti među djecom do 33. tjedna 2022. otkako je Europska agencija za lijekove produljila odobrenje za hitnu upotrebu Pfizerovog cjepiva protiv Covid-19 za korištenje kod djece u dobi od 12 do 15 godina u svibnju 2021.

Istraga je od tada natjerala odjel za službenu statistiku Europske unije da započne europsku istragu o tome zašto je došlo do značajnog povećanja broja smrtnih slučajeva među djecom u dobi od 0 do 14 godina. Međutim, nakon najavljene istrage, EuroMOMO, organizacija koja je objavila brojke, promijenila je osnovicu prema kojoj se mjere prekomjerni smrtni slučajevi.

Ovaj upitni čin rezultirao je umjetnim smanjenjem broja prekomjernih smrti. Stoga su ponovno pregledani podatci i unatoč svim naporima EuroMOMO-a da smanji ozbiljnost situacije koja je otkrivena, možemo ekskluzivno otkriti da izmijenjene brojke pokazuju da je došlo do šokantnog porasta od 755% u prekomjernim smrtnim slučajevima među djecom od 0 do 14 godina u 2022. do sada, i ukupno povećanje od 630% otkako je EMA prvi put odobrila cjepivo protiv Covid-19 za djecu.

EuroMOMO je europska aktivnost praćenja smrtnosti. Organizacija navodi da je njen cilj "otkriti i izmjeriti višak smrtnih slučajeva povezanih sa sezonskom gripom, pandemijama i drugim prijetnjama javnom zdravlju". Službena nacionalna statistika mortaliteta dostavlja se tjedno iz 29 europskih zemalja ili podnacionalnih regija u mreži suradnje EuroMOMO, koju podržava Europski centar za prevenciju i kontrolu bolesti (ECDC) i Svjetska zdravstvena organizacija (WHO), a domaćin je Statens Serum Institut, Danska.

Grafikoni su preuzeti s web stranice EuroMOMO i može im se pristupiti ovdje: https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps

Srećom, odjel za službenu statistiku Europske unije već je započeo europsku istragu o tome zašto je došlo do značajnog povećanja broja smrtnih slučajeva među djecom u dobi od 0 do 14 godina otkako je Europska agencija za lijekove odobrila injekciju Covid-19 za djecu zbog prethodne istrage . Za usporedbu, ovo su brojke koje su otkrivene u 33. tjednu, prije nego što je EuroMOMO neobično promijenio osnovnu vrijednost u 36. tjednu nakon objave istrage.

Međutim, ne gajimo puno nade da će vlasti ikada priznati da se te smrti događaju zbog injekcija Covid-19. Činjenica da su se ovi viškovi smrti dogodili tek otkako je EMA prvi put odobrila cjepivo protiv Covid-19 za djecu...i najvjerojatnije će biti samo još jedna "slučajnost" koja će se dodati na dugačak popis "slučajnosti" koje su se dogodile od početka 2020.

Releated

Cjepiva protiv COVID-19 uzrokovala su 84% svih smrtnih slučajeva zabilježenih u VAERS-u u posljednje 32 godine?

Sustav prijavljivanja nuspojava cjepiva (VAERS) Vlade SAD-a pokrenut je 1990. kako bi se pratile ozljede i smrtni slučajevi prijavljeni nakon primanja cjepiva. Kongres je zakonom naložio da Vlada održava ovu bazu podataka kao dio Nacionalnog programa naknade štete uzrokovane cjepivima. Nacionalni program kompenzacije za ozljede uzrokovane cjepivima alternativa je bez krivnje tradicionalnom pravnom sustavu za […]

Djeca koja su primila 3 miligrama ili više aluminija povezanog s cjepivom imala su najmanje 36% veći rizik od razvoja trajne astme?

Studija koju je financirala država i koja je objavljena u utorak, izvijestila je o “pozitivnoj povezanosti” između “izloženosti aluminiju povezanog sa cjepivom” i “stalne astme” kod djece u dobi od 24 do 59 mjeseci. Djeca u studiji koja su primila 3 miligrama ili više aluminija povezanog s cjepivom imala su najmanje 36% veći rizik od […]