Liječnik otvoreno: Evo zašto NE cijepiti svoju djecu protiv HPV-a!

Pod gornjim naslovom 4. listopada 2016. godine portal Dnevno.hr objavio je napis (* ) kojeg potpisuje Antun Lisec dr. med.:

I cijepljene osobe i one koje upotrebljavaju prezervativ mogu se inficirati i HPV-om i svim drugim zarazama, dobiti zbog toga ne samo bradavice, nego i rakove na raznim organima, postati neplodnima, a zbog zaraza im mogu umirati djeca još prije poroda.

Čujem da netko, ovih dana, preko ravnatelja škola i na razne druge načine, pokušava okupljati i obrađivati roditelje da bi potpisima dali suglasnost za neko novo, neobavezno cijepljenje njihove djece.

S tim cjepivom se zavaravaju oni koji se opredjeljuju bilo za predbračne heteroseksualne ili homoseksuale kontakte. Neugodno mi je i spominjati što je sve pisalo na letku kojega mi je poslala jedna zabrinuta majka.

Moram naglasiti da je neosporna činjenica da HPV cjepivo izaziva brojne štetne posljedice. Po svijetu je bilo i smrtnih slučajeva, a oko svega toga se vrte veliki novci.

Dino_Stanin_Pixell Foto: Dino Stanin / Pixsell

 

I cijepljene osobe i one koje upotrebljavaju prezervativ mogu se inficirati i HPV-om i svim drugim zarazama, dobiti zbog toga ne samo bradavice, nego i rakove na raznim organima, postati neplodnima, a zbog zaraza im mogu umirati djeca još prije poroda. Čak mogu reći da se većina zaraznih, pa i smrtonostnih bolesti prenosi već i ljubljenjem. Zato se u restoranima peru čaše i pribor za jelo i nitko ne koristi tuđe, korištene čačkalice za zube.

Kada bi onima što nagovaraju na HPV vakcinaciju zaista bio cilj da se djelotvorno izbjegnu spolno prenosive bolesti i brojne druge štetne posljedice predbračnog seksualnog života, onda bi provodili odgoj da se u predbračne odnose niti ne stupa. Da li ste ikada čuli da su oni takav odgoj provodili? Ja to nisam čuo.

Pitam se, da li će neki od cijepljenih dječaka potom htjeli postati svećenik ili redovnik?

Da li će se nekoja od vakciniranih djevojčica nakon toga odlučiti postati redovnicom?

Da li će oni, vakcinirani, ako se ožene, reći svome supružniku da su se prije braka vakcinirali jer su se opredijelili za predbračne heteroseksualne ili homoseksualne odnose?

U tom ogromnom, hladnom ili vrućem svemiru, najdragocjenije što je Bog stvorio, to je čovjek. A samostalno je stvorio tek Adama i Evu. Nakon toga, sudjeluje u stvaranju novih ljudi u suradnji s roditeljima. Da li se dovoljno zamislimo nad tim koliko je čast dragi Bog dao supružnicima, da u međusobnoj ljubavi, u braku kojega Bog blagoslovi, zajedno s Njime sudjeluju u stvaranju onog najdragocjenijeg, u čitavom svemiru.

A kada se to dijete rodi, vrlo vjerojatno će se od njega dalje rađati novi potomci. I mi smo se mogli začeti zato što su se rodili doslovno svi naši krvni pretci. Da se samo netko od njih nije rodio, ne bi se pojavile niti slijedeće generacije.

Ne samo što čovjek od roditelja dobija tijelo, nego i od dragoga Boga besmrtnu dušu, koja ima priliku vječno živjeti u Nebu.

I sada, umjesto da se odgaja za poštivanje dragoga Boga, Stvoritelja, za poštivanje predbračne suzdržanosti, za izgradnju pozitivnih stavova prema braku, za poštivanje Božjeg dara plodnosti, za izgradnju ljubavi prema djeci, očito je da netko želi pripremama za grijehe bludnosti, reklamom i distribucijom sredstava protiv rađanja, obmanjivati našu djecu da će ih usrećiti narušavanje Božjih zapovijedi.

Time se izopačuje Božja zamisao o čovjeku i pokušava postići da im se Božji dar plodnosti, pa i sama seksualnost doslovno zgade. Očito je da će im se zgaditi, kada oko škole odlaze razgledati i proučavati razbacane prezervative nakon što su nastavnici ili “gosti” koje je ravnatelj pustio u školu, reklamirali sredstva za izvođenje grijeha.

A onda se poslije netko čudom čudi: zašto se ne žene, zato su zaraženi i neplodni, zašto mladi izgledaju kao djedovi i bake, zašto se rastaju, zašto se muž i žena ne vole, zašto su jedno prema drugome hladni i drski, zašto nemaju dovoljno životnog optimizma, zašto su im oči mutne, zašto nemaju jedno prema drugome povjerenja, zašto se rastaju, zašto se ne brinu za svoju djecu, zašto mnogi loše odgajaju čak i vlastitu djecu, zašto je opao natalitet, zašto nestajemo, zašto nastavnici ostaju bez radnih mjesta.

Čak se je i Ministarstvo zdravstva Japana 14. VI 2013. odreklo od nastavka s HPV vakcinacijom. U obrazloženju nisu davali moralne argumente koje sam spomenuo, nego su tako reagirali zbog brojnih štetnih posljedica i nedokazanog pozitivnog učinka za zdravlje.

Ne mogu tvrditi da se u cjepivima koja se primjenjuju u Hrvatskoj nalaze skriveni sastojci.

Međutim, nepovjerenje prema nekim programima vakcinacije se naročito proširilo nakon izjave Kenijske Konferencije katoličkih biskupa 13. II 2015. (presnimku Izjave možete vidjeti niže u prilogu, nap. ur.)

Naime, objavili su da su laboratoriji kojima su poslali vakcinu na analizu, dokazali da se tamo uz cjepivo protiv tetanusa nalazilo i skriveno cjepivo protiv rađanja, tzv. Anti-HCG vakcina. A ta cjepiva su se pojavila uz podršku svjetskih ustanova vrlo zvučnih naziva. Slični skandali su se također dogodili u Meksiku, Nikaragvi i Filipinima.

Pitam se da li se slučajno dogodilo da je otprilike istovremeno ugašena proizvoda domaćeg cjepiva i u Hrvatskoj (Imunološki zavod) i u Srbiji (Torlak).

Molim roditelje, medicinsko osoblje, prosvjetne djelatnike, pa i same učenike i sve ostale ljude da ostanu vjerni Krsnim obećanjima, da se ne pripremaju za grješan način života, da ne sudjeluju ni u kojemu grijehu, pa niti u slučaju nagovora ili prisile.

(* ) Osvrt na navedeno pismo objavio je 10. listopada 2016. “Jutarnji list” u napisu “Cjepivo protiv HPV-a odvratit ćedječake od želje da idu u svećenike!“, uz faksimil spomenutog dopisa:

Releated

Djeca koja su primila 3 miligrama ili više aluminija povezanog s cjepivom imala su najmanje 36% veći rizik od razvoja trajne astme?

Studija koju je financirala država i koja je objavljena u utorak, izvijestila je o “pozitivnoj povezanosti” između “izloženosti aluminiju povezanog sa cjepivom” i “stalne astme” kod djece u dobi od 24 do 59 mjeseci. Djeca u studiji koja su primila 3 miligrama ili više aluminija povezanog s cjepivom imala su najmanje 36% veći rizik od […]