Hrvatska premijera dokumentarca “Ispod kože”

“ISPOD KOŽE” je istraživački dokumentarni film koji na utemeljen i autentičan način donosi nevjerojatnu priču o medicinskoj inovaciji koja je isprva izazvala veliko oduševljenje u stručnom svijetu, ali bi u konačnici mogla ući u povijest kao jedan od većih farmaceutskih skandala.

Ovim dokumentarnim filmom skreće se pozornost javnosti na temu koja se tiče svih nas: sigurnosti cijepljenja.

Niti jedna preventivna medicinska mjera ne zadire tako intenzivno u mehanizme imunološkog sustava. Istovremeno, živimo u vremenu kada veliki broj djece i odraslih pati od alergija, autoimunih bolesti ili drugih poremećaja imunološkog sustava. Poseban naglasak stavlja se na ulogu spojeva aluminija, koji se koriste kao adjuvansi u brojnim cjepivima.

Kome su potrebni aluminijevi spojevi u cjepivima? I tko provjerava jesu li cijepljeni ljudi nakon cijepljenja zdravi kao i prije? Prema dosada dostupnim podatcima, o tome nedostatno brinu nadležni za lijekove. Postavlja se legitimno pitanje brane li oni interese korporacija umjesto sigurnost stanovništva?

“Ne smije se učiniti ništa što bi naštetilo djeci”

– važan je indijski zakon o životnoj obvezi koju kao roditelji imamo.

Hrvatska premijera dokumentarnog filma “Ispod kože” (Under the skin) održati će se u Vukovaru 18. studenoga 2023. u 18:30 sati

Hotel “Lav” – dvorana Bauer

 

Ulaz je besplatan!

 

Vidimo se!