“Beba nam je umrla nakon cijepljenja, na Rebru zataškavaju uzrok smrti”

Najgora noćna mora svake majke i oca dogodila se ovih dana Ljiljani Škvarić Vidaček (30) i njenom suprugu Biserku (29) iz mjesta Senjanec nedaleko Ivanca u Zagorju. Njihov 10-mjesečni sinčić Luka, inače zdrava i vesela beba, preminuo je pod još nerazjašnjenim okolnostima. Sve je krenulo po zlu dan nakon što je maleni primio drugu dozu cjepiva DI-TE-PER, takozvani 5 u 1.

    Luka Vidaček (izvor: direktno.hr)

O ovom je slučaju, podsjetimo, prvi i jedini ranije izvijestio portal direktno.hr. Prije dva tjedna pisali smo kako je na Rebru pod nejasnim okolnostima umrla beba, te kako liječnici tvrde kako uzrok smrti nije povezan s cjepivom, već da je riječ o SIDS-u, sindromu smrti u kolijevci. Tada se još nije raspolagalo s dovoljno informacija. Sada svoju istinu o tragediji ekskluzivno za direktno.hr otkriva majka Ljiljana. Od Lukine smrti nije prošlo ni dvadeset dana, iznimno joj je teško, no, ogorčena liječničkim tretmanom, odlučila je otvoreno progovoriti o hororu koji ona i suprug prolaze, otkad je beba hitno hospitalizirana.

Cjelovit napis, pod naslovom Beba nam je umrla nakon cijepljenja, na Rebru zataškavaju uzrok smrti, možete pročitati na portalu direktno.hr.

Releated