Ukoliko želite biti članom radne grupe pri Hrvatskoj udruzi za promicanje prava pacijenata (HUZPPP), pod nazivom Sloboda odlučivanja za obavezno cijepljenje djece (koja od proljeća 2014. godine u javnosti djeluje pod imenom Građanska inicijativa Cijepljenje – pravo izbora), potrebno je na e-mail pravapacijenata@st.t-com.hr poslati:

– osobne podatke (ime i prezime, ulica i kućni broj, mjesto stanovanja i poštanski broj, datum rođenja, OIB, e-mail)

– dokaz o uplaćenoj godišnjoj članarini u iznosu od 100 kuna.

GI_Cijepljenje-pravo_izbora1

Na uplatnici* je potrebno:

– kod svrhe uplate (opis plaćanja) upisati: članarina – grupa cijepljenje;

– za model plaćanja upisati: 00;

– u pozivu na broj upisati: 2015-0400 (prvi broj odgovara tekućoj godini u kojoj se vrši uplata, a brojem iza povlake je označena radna grupa Cijepljenje – pravo izbora).

Uplatu izvršite na IBAN Udruge HR9423300031100001097.

Članarina koju uplatite (100 kuna godišnje) u tekućoj godini vrijedi cijelu narednu godinu. Po uplati članarine na kućnu adresu dobit ćete svoju članstvu iskaznicu i bilten “Pacijent”, glasilo Hrvatske udruge za promicanje prava pacijenata, koji izlazi svakog drugog mjeseca u godini.

* Osobne podatke za učlanjenje možete poslati i putem obrasca na službenom sajtu Udruge www.pravapacijenata.hr/uclanjenje, s time da je kod modela plaćanja tamo upisano 01, no kod uplata putem internet bankarstva taj model ne prolazi te treba upisati 00 (nastojat će se što prije to ispraviti na stranici udruge). Kod “napomena” treba upisati “Grupa cijepljenje”.

Share this article