Sastanak članstva Hrvatske udruge roditelja aktivista

HRVATSKA UDRUGA RODITELJA AKTIVISTA POZIVA VAS NA SASTANAK ČLANSTVA

koji će se održati dana 20.05.2023., s početkom u 17 sati u hostelu Dujam, Velebitska 27, Split, gdje će biti prezentiran rad Hrvatske udruge roditelja aktivista svim zainteresiranim, postojećim i budućim članovima s naglaskom na pravnu tematiku.

Iskusni praktičari s područja prava pacijenata izložit će neke od trenutačno najkritičnijih mjesta na kojima u praksi dolazi do ugrožavanja i podrivanja prava na slobodni i informirani pristanak glede svakog zahvata koji se odnosi na zdravlje uslijed kolizije s pravilima o “obveznom cijepljenju”.

Kome je besplatno predavanje namijenjeno?

Svima koji su na bilo koji način osobno (uključujući i djecu o kojoj brinu kao roditelji ili zakonski zastupnici) pogođeni nekom nuspojavom cjepiva (ili sumnjom na nuspojavu) ili žele prevenirati nastup mogućih nuspojava.
Predavanje je namijenjeno i svima koji su u praksi doživjeli različite propuste ili postupanja nadležnih osoba i/ili tijela (ustanova) koji su dužni ili bi trebali brinuti o zdravstvenoj skrbi, odgoju i obrazovanju ili o nekom području važnom za zdravlje i razvoj osobe, uz osobiti naglasak na najbolji interes djeteta, kao i onima koji žele prevenirati slične propuste ili postupanja.

Sudionicima je omogućeno

  • Aktivno sudjelovanje u raspravi
  • Postavljanje pitanja predavačima

Prijave sudionika su obavezne zbog ograničenog broja mjesta!

Prijavu za sudjelovanje pošaljite na e-mail: udrugahura.split@gmail.com

Podupirućim članom Hrvatske udruge roditelja aktivista (HURA) možete postati popunjavanjem Online pristupnice te uplatom godišnje članarine od 13,45 EUR (100KN).
Podatci o učlanjenju dostupni su i na https://cijepljenje.info/postani-clan/

Radujemo se vašem dolasku!