01. April 2019 · Comments Off on Priopćenje za javnost – Ivana Delaš kandidat za Europski parlament · Categories: Uncategorized

Predstavljanje svih 12 kandidata na listi Živog zida za Europski parlament održano je dana 31. ožujka 2019. na terasi objekta LaGrma u Zagrebu.

Roditelji koji se okupljaju oko ideje cijepljenja uz poštivanje pozitivnih zakonskih propisa u svrhu očuvanja zdravlja svoje djece imaju svoga predstavnika na izborima za Europski parlament.

Ivana Delaš, dr. vet. med., na listi je Živog zida za Europski parlament.

Ivana Delaš sedma na listi Živog zida za Europski parlament

Ivana Delaš je u dvije godine volonterski obnašala dužnost predsjednice Hrvatske udruge roditelja aktivista (HURA), a poznata je po javnim nastupima na televiziji, okruglim stolovima i prosvjedima u kojima se zalagala za pravo na izbor prilikom cijepljenja.

Dugogodišnji rad u borbi za ljudska prava i temeljne slobode, tj. za pravo naše djece na zdrav život, ovime potencijalno može dobiti još veću snagu. Naime, ideja Živog zida je rotirati više predstavnika u Europskom parlamentu na način da svaki osvojeni mandat ne odradi samo jedna osoba, nego minimalno dvije.

Izbori će se održati u nedjelju, 26. svibnja 2019. godine.

Comments closed.