Korelacija između cijepljenja, teških bolesti i smrti pripadnika talijanskih oružanih snaga

Nakon 18 godina istraživanja provedenih od strane čak 4 Povjerenstva talijanskog Parlamenta, u suradnji s Agencijom za lijekove i farmaceutskim tvrtkama koja su proizvela cjepiva, javnosti su na konferenciji za medije 2. ožujka 2018. u Rimu predstavljeni rezultati koji ukazuju da postoji veza između preventivnog cijepljenja i tegoba i smrti talijanskih vojnika.

Istraživanjem je, između ostaloga, utvrđeno da su predmetna cjepiva imala 14 toksičnih ili potencijalno toksičnih sastojaka i 22 sastojka koja mogu uzrokovati alergijske reakcije, a oni su sadržani u adjuvansima, ekscipijentima i kontaminantima. Dokazano je i da cjepiva sadrže i biološke kontaminante – tj. viruse, bakterije, mikoplazme i mikobakterije, kao i ljudsku fetalnu DNK i životinjsku DNK – koje potječu iz biološkog tkiva koje se rabi u proizvodnji cjepiva.

Treba imati na umu da su cjepiva koja se rabe u oružanim snagama Italije ista kao i za civilno stanovništvo, a ponajviše se daju djeci. Nadalje, cjepiva koja se prodaju u Italiji prodaju se i koriste širom svijeta. Kako je moguće davati ih vojnicima, a istovremeno i zakonom nametati i davati ih predškolskoj i školskoj djeci? I to još pod prijetnjom novčanih i drugih kazni i diskriminirajućih mjera!

Više: Nepobitni dokazi predstavljeni javnosti: Cjepiva su kriva za tisuće smrti i teških oboljenja vojnika u Italiji!

Cijepljenje kao “okidač” autizma

Susreti s autizmom su dokumentarni serijal Hrvatske televizije, oblikovan u pet zasebnih pedesetominutnih filmova – epizoda, koji iznosi cjelovitu istinu o autizmu.

Jedan od “okidača” sve većeg broja djece oboljele od bolesti iz autističnog spektra su teški metali koji u tijela djece dospijevaju putem cijepljenja, uzimanja pojedinih lijekova te toksične vode i hrane.

Premda i u Hrvatskoj ima sve više liječnika, psihologa, logopeda… i drugih stručnjaka koji su se posvetili istraživanju i liječenju autizma, odnosno radu s autističnom djecom i odraslim osobama, kao i pomaganju njihovim obiteljima, svijest i saznanja o uzrocima ove bolesti, njezinoj dijagnostici, kao i načinima pomoći osoba s autizmom još su općenito na niskoj razini.

Ne zna se koliko točno ima autistične djece i odraslih u Hrvatskoj, procjene se kreću od 8 do 20 tisuća. No, činjenica koja još više zabrinjava je da je stopa pobolijevanja od te bolesti unazad nekoliko desetljeća sve veća i da i dalje ubrzava, a zdravstveni sustav, kao niti društvo u cjelini nedovoljno se uspješno i učinkovito nose s tim izazovom.

*

Američki Kongres o autizmu (svibanj 2013.)

Potiče li cijepljenje nastajanje autizma? (sa saslušanja liječnice u SAD-u)

Narod cjepiva (američki dokumentarni film, 2008.)

Predavanje koje je održao biofizičar dr. sci. Andreas Ludwig Kalcker, na konferenciji o autizmu u Čikagu 24. svibnja 2014. godine, o povezanosti cijepljenja i parazita u ljudskom (napose dječjem) tijelu te bolestima koje posljedično uzrokuje, kao i prirodnim načinima koji pomažu ozdravljenje takvih bolesnika:

Napisi o slučajevima bolesti koje se povezuju sa cijepljenjem:

Cjepivo INFANRIX HEXA uzročnik autizma i sindroma iznenadne dojenačke smrti*

* Zanimljivo je da su upute proizvođača za pojedina cjepiva, kao što je slučaj s cjepivom INFANRIX HEXA, na hrvatskom jeziku skraćene u odnosu na proizvođačev izvornik na engleskom jeziku, čime prikrivaju određene nuspojave (ali i neke dodatke cjepivu i druge podatke) bitne pri donošenju slobodne informirane roditeljske odluke o (ne)cijepljenju.